Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Direct Pharma Logistics SRL a bătut palma cu Spitalul Județean de Urgență Constanța. Ce va livra (DOCUMENT)

ro

23 Oct, 2022 12:00 2289 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța
  • Atribuirea contractului s-a realizat la data de 25 august 2022, iar rezultatul final a fost afișat, conform platformei SEAP, la data de 20 octombrie 2022
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța a atribuit un contract, în urma unei licitații publice privind furnizarea și instalarea stației osmoză. Achiziția este formată din două loturi: lotul 1 – stație de osmoză pentru dializă – 1 bucată și lotul 2 – stație de tratare apă cu osmoză inversă – 1 bucată.
 
Atribuirea contractului s-a realizat la data de 25 august 2022, iar rezultatul final a fost afișat, conform platformei SEAP, la data de 20 octombrie 2022. Lotul 1 a fost atribuit, în timp ce al doilea lot a avut termen de evaluare calificare și tehnică pe 31 decembrie 2021, conform platformei SEAP, procedura se află încă în desfășurare.
 
Revenind la primul lot atribuit, mai precis stația de osmoză pentru dializă, licitația a fost câștigată de către Direct Pharma Logistics SRL, pentru suma de 610.000 lei.
 
Direct Pharma Logistics SRL
 
Societatea este înființată în anul 2013 și are sediul social în orașul Pantelimon, str. Biruinței, județul Ilfov. Asociați în firmă sunt Dan Nicolescu – 42,76% și George Octavian Iacob – 57,24%. Dan Nicolescu are și calitatea de administrator al companiei. În anul 2021, firma a raportat 44 de salariați, la o cifră de afaceri de aproape 86 milioane lei, cu un profit de 2,8 milioane lei. Totodată, compania a încheiat aproximatib 1980 de contracte publice cu o valoare de peste 44,3 milioane de lei. Dintre ele amintim contractele încheiate cu Spitalul Județean Satu Mare, Institutul Regional de Oncologie Iași, Spitalul Clinic de Urgență București, Spitalul Județean de Urgență Miercurea Ciuc, Spitalul Județean Reșita sau Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii Cluj-Napoca.
 
Nicolescu Dan mai apare în firmele Pharmalink SRL – 22,5%, System Management Solutions SRL – 100%, Pharmalink Reprezentant Fiscal SRL – 23,5%, Farmatop SRL – administrator și Intranet Technologies SRL – administrator. Totodată, omul de afaceri a deschis în vara anului 2021 o afacere în Grecia, fiind vorba de scuba diving în Samothraki. În trecut, acesta a fost director de marketing la Sensiblu.
 
George Octavian Iacob apare în – Catering&Events Logistics SRL – 100%, Pharmalink SRL – 45%, Pharmalink Reprezentant Fiscal SRL – 47%, Health Protect Concept SRL – administrator, Buila Experience SRL – 60%, Iacob Consult SRL – 100%.
 
Direct Pharma Logistics SRL este asociat unic în firmele Farmatop SRL și Intranet Technologies SRL, dar și asociat – 75% - în firma Vinis SRL. 
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe licitatiapublica.ro.


 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
Citește și
​Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța cumpără medicamente. Ce sumă alocă (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii