Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:17 06 10 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ
a

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța achiziționează hârtie pentru copiatoare și xerografrică (DOCUMENT)

ro

11 Aug, 2022 13:45 844 Marime text
 

 
• Valoarea contractului este de 196.693,5 lei.
 
Contract între Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța și firma RIK SRL din Constanța, pentru furnizarea de hârtie pentru copiatoare și xerografrică, pentru o perioadă de patru luni. 
 
Potrivit e-licitatie.ro, data contractului este 10 august a.c., iar valoarea acestuia e de 196.693.5 lei.
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 11 august 2022, firma RIK SRL a fost înființată în anul 1991, are adresa în municipiul Constanța, este în stare de funcționare la Registrul Comerțului, iar activitatea principală a soietății este „Comerţ cu ridicata al altor bunuri de uz gospodăresc“.
 
Date financiare
 
După cum se arată pe Confidas.ro, în 2021 RIK SRL a avut o cifră de afaceri de 10.912.602 lei, un profit net de 407.343 lei și 46 de angajați. Situația financiară a anului 2020 prezintă o cifră de afaceri de 13.503.813 lei, un profit net de 1.511.522 lei și 49 de angajați.
 
Asociat unic al firmei este Rică Cîrîc, cel care deține și calitatea de administrator. Acesta mai apare în două firme din Constanța, AKKO Print SRL (în funcțiune) - asociat, administrator (99%) și M C International SRL (radiată) - asociat, administrator (50%).
 
Tot potrivit Confidas, RIK SRL a încheiat 13.607 contracte de achiziții publice in valoare totală de 15.461.878,84 lei, printre autoritățile contractante, în afară de Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, numărându-se și Academia de Muzică „Gheorghe Dima“ Cluj-Napoca, Administrația Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța, Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială, Agenția pentru Protecția Mediului Călărași, Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare, APIA - Centrul Județean Constanța, Arhivele Naționale, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea“, Asociația Eurocult, Asociația GAL Dobrogea Verde, Asociația Grup de Acțiune Locală Canal Dunăre - Marea Neagră 2016 sau Asociația Grupul de Acțiune Locală „Histria-Razim-Hamangia”.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.
 
În secțiunea „Documente“, puteți consulta anunțul de atribuire a contractului, de pe e-licitatie.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei“ Constanța, acord - cadru cu o firmă din județul Vaslui (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii