Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spitalul Județean Constanța, acord-cadru cu o societate din București pentru Laboratorul de Radioterapie. Peste 680.000 de euro pentru serviciile de mentenanță

ro

04 Feb, 2023 16:06 1738 Marime text
 
  • Societatea care va asigura serviciile pentru următorii doi ani, conform acordului-cadru, este Elekta Medical Systems SRL București, atribuirea făcându-se prin licitație deschisă pentru care a fost depusă o singură ofertă.
  • Acordul-cadrul a fost încheiat pe 20 decembrie 2022, pe o durată de doi ani, valoarea totală fiind de 3.349.862,4 lei fără TVA, echivalentul a peste 680.000 de euro, la cursul actual.
Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Apostol Andrei Constanța a semnat acordul-cadru privind servicii de mentenanță și service în sistem All inclusive în legătură cu Laboratorul de Radioterapie al unității medicale.
 
Societatea care va asigura serviciile pentru următorii doi ani, conform acordului-cadru, este Elekta Medical Systems SRL București, atribuirea făcându-se prin licitație deschisă pentru care a fost depusă o singură ofertă.
 
Informațiile privind atribuirea au fost publicate în Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice, unde se precizează că „echipamentele medicale supuse serviciilor de mentenață sunt parte integrantă a Proiectului privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calitații și Eficienței Sistemului Sanitar, proiect nr. 8362RO, derulat de Ministerul Sănătații, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale“.
 
Acordul-cadru a fost încheiat pe 20 decembrie 2022, valoarea totală fiind de 3.349.862,4 lei fără TVA, echivalentul a peste 680.000 de euro, la cursul actual.
 
Se arată în informațiile oficiale că este posibilă subcontractarea, în ceea ce privește „Canberra Packard SRL 3,5%, Medlimpex SRL 6%, General Electric Medical Systems Romania SRL 21%“
 
Despre contract
 
Se arată în descrierea achiziției că „obiectul acordului cadru îl constituie achiziționarea de «servicii de mentenanță și service în sistem ALL INCLUSIVE» pentru o perioadă de 48 de luni, începând cu data de 01.10.2022“.
 
Se mai precizează că „echipamentele medicale supuse serviciilor de mentenață și service sunt parte integrantă a Proiectului privind Reforma Sectorului Sanitar – Îmbunătățirea Calitații și Eficienței Sistemului Sanitar, proiect nr. 8362RO, derulat de Ministerul Sănătații, prin Unitatea de Management al Proiectului Băncii Mondiale (UMPBM) prin care Laboratorul Radioterapie al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța a fost dotat cu echipamente de înaltă performanță, specifice de radioterapie. - Accelerator liniar medical, fotoni (6MV) (Eleckta Synergy ) – 1 buc - Computer Tomograf Simulator (General Electric Discovery RT) - 1 buc - Sistem plan tratament pentru radioterapie externă (Monaco) – 4 statți de lucru - Sistem de verificare și înregistrare (Mosaiq) – 5 stații de lucru, 1 server virtual - Sistem de imobilizare și contenție pacient LINAC - Sistem de imobilizare și contenție pacient CT simulator - Sistem complet de dozimetrie - Laseri pentru poziționare“.
 
Despre Elekta Medical Systems SRL
 
Potrivit Confidas.ro, platformă consultată la data de 3 februarie 2023, societatea Elekta Medical Systems a fost înființată în anul 2021 și are sediul social în București, pe strada Charles de Gaulle, nr. 15, obiectul său de activitate fiind reprezentat de comerț cu ridicata al altor mașini și echipamente.
 
Asociat unic al firmei este compania suedeză Elekta AB (PUBL), iar administratorul este Daniela Iulia Andrei, care are și calitatea de împuternicit sucursală în cadrul Elekta Solutions AB Stockholm Sucursala București.
 
În 2021, Elekta Medical Systems SRL a avut trei angajați, pierderi peste 506.000 de lei și cifra de afaceri aproape 30.000 de lei.
 
În Secțiunea Document puteți consulta anunțul de atribuire.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Elekta Limited UK va furniza echipamentele de radioterapie pentru Spitalul Judeţean Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii