Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Județean Constanța achiziționează servicii de verificare tehnică pentru construirea noului spital „Mama și Copilul”

ro

02 Feb, 2024 12:04 946 Marime text
Consiliul Județean Constanța organizează o licitație pentru Servicii de verificare tehnică pentru proiectare (faza PT) și asistență tehnică pentru proiectul „Construire Corp nou - Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”.
 
Conform licitatiapublica.ro, valoarea estimate este de 350.000 lei, iar termenul limită pentru a se depune documentele necesare este 26 februarie 2024, dată la care va avea loc licitația.
 
Durata de prestare a serviciilor: pe toată durata contractului de proiectare și asistență tehnică deoarece serviciile de verificare tehnică sunt stâns legate de serviciile de proiectare și asistență tehnică.
 
Pe cale de consecință, durata contractului poate fi estimată la 95 de luni, defalcată astfel:

- elaborare și avizare documentație tehnico-economică faza PT = 9 luni;
- execuţie lucrări = 26 de luni, dar cu încadrarea în perioada de implementare a proiectului, al cărei termen de finalizare este 30.06.2026, incluzând recepţia la terminarea lucrărilor
- asistenţă tehnică din partea proiectantului = pe tot parcursul execuţiei lucrărilor și a garanției acestora (60 de luni), până la recepţia finală a lucrărilor;
- perioada de garanție acordată lucrărilor = 60 de luni.
 
Contractul de achiziţie publică intră în vigoare de la data semnării şi înregistrării acestuia de către ambele părţi şi se finalizează la data îndeplinirii tuturor obligaţiilor contractuale. Obiectul achizitiei îl reprezintă achiziţia publică de Servicii de verificare tehnică pentru proiectare (faza PT) și asistență tehnică pentru proiectul „Construire Corp nou - Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța”, inclusiv verificarea modificărior de soluții tehnice pe parcursul execuției lucrărilor în vederea implementării cu succes a acestuia, din punct de vedere al parametrilor timp, cost, calitate şi siguranţă şi în conformitate cu legislaţia, standardele şi reglementările tehnice în vigoare.
 
  Vă reamintim, valoarea la care s-a atribuit contractul pentru construcția „Construire Corp nou - Departament Sănătatea mamei și copilului Spitalul Clinic Județean de Urgență Sf. Apostol Andrei Constanța este de 402.457.965,59 milioane de lei.  Câștigătorul contractului este Asocierea Concelex SRL - Concelex Engineering SRL - Palex Construcții Instalații SRL - Concrete&Design Solutions SRL.


PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Cine face parte din echipa care va superviza livrarea la cheie a Departamentului Sănătatea mamei și copilului din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii