Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:43 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Printre fondatori, Sorina-Gina Hortolomei-Moscu Firma Galactica House a pierdut actele

ro

12 Jul, 2014 00:00 2602 Marime text
Sursa foto: Facebook

Societatea Galactica House SRL pare să funcţioneze, de câteva zile, fără a avea toate actele.
Reprezentanţi ai firmei situate în zona Complexului Comercial Griviţa au dat un anunţ la mica publicitate în care aduc la cunoştinţă pierderea certificatului constatator de la Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Constanţa, document pe care îl declară nul.

Galactica House este un nume cu rezonanţă în Constanţa. Societatea deţine un magazin de mobilă deasupra Pieţei Griviţei. Totodată, de existenţa firmei se leagă numele unor persoane uşor de depistat în peisajul de business local. Astfel, potrivit datelor furnizate de Oficiul Registrului Comerţului, SC Galactica House SRL a fost înfiinţată de Andreea Georgiana Şerban şi de SC Clubo Galactic SRL. Firma din urmă le are ca partenere pe Andreea Georgiana Şerban şi pe Sorina-Gina Hortolomei-Moscu. Numele celor două este asociat deseori cu afacerile din domeniul imobiliar. Mai mult decât atât, ambele au legătură, într-un fel sau altul, cu Dosarul Retrocedărilor, în care primarul Radu Mazăre este inculpat. Sorina-Gina Hortolomei-Moscu este şi ea, în prezent, vizată direct de anchetele procurorilor anticorupţie, care o suspectează de spălare a banilor.



Ar mai trebui precizat că cele două au un noroc chior: au reuşit să-şi deschidă spaţii comerciale în locuri demne de invidiat. SC Clubo Galactic SRL are, potrivit Registrului Comerţului, două puncte de lucru în Satul de Vacanţă, un altul în Aqua Magic şi încă unul în Piaţa Brick. În urmă cu aproximativ cinci ani, afaceristele au câştigat un contract chiar cu Primăria municipiului Constanţa, care prevedea întreţinerea şi igienizarea mobilierului urban din municipiul Constanţa şi staţiunea Mamaia.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii