Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:44 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanţa vrea să atragă fonduri europene pentru staţii de reîncărcare a vehiculelor electrice

ro

13 Oct, 2018 00:00 1232 Marime text
Primăria Constanţa achiziţionează serviciul de „Elaborare studiu de fezabilitate, avize, altele pentru obiectivul pentru staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Constanţa”. Valoarea estimată a achiziţiei este de 125.000 de lei. Data-limită pentru depunerea ofertelor este 15.10.2018, 16.00.
 
Potrivit anunţului municipalităţii, serviciul constă în elaborarea studiului de fezabilitate şi a altor avize pentru obiectivul „Staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiul Constanţa“, în vederea depunerii spre finanţare prin intermediul Programului privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea infrastructurii pentru vehiculele de transport rutier nepoluant din punct de vedere energetic: staţii de reîncărcare pentru vehicule electrice în municipiile reşedinţe de judeţ.

Achiziţia directă se va realiza prin intermediul catalogului electronic SEAP. Operatorii economici interesaţi pot accesa caietul de sarcini, acesta fiind postat pe site-ul instituţiei la adresa www.primaria-constanta.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii