Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:35 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța Pași pentru amenajarea unui sistem cu panouri solare la bazinul semiolimpic de la Cernavodă (DOCUMENT)

ro

12 Mar, 2024 16:09 811 Marime text
 

 
  • Ofertant câștigător este SC Uliter Grup SRL, controlată de Maria Dorina Nicolescu.
 
Orașul Cernavodă (Primăria Cernavodă), din județul Constanța, ca autoritate contractantă, a încheiat un contract cu o firmă din Voluntari, județul Ilfov, pentru „Achiziționare Studiu de fezabilitate pentru Amenajare sistem de producere a energiei electrice Bazin“, sistemul fiind de cumpărare directă.
 
După cum se arată pe e-licitatie.ro, este vorba de achiziționarea de servicii de elaborare a documentației de proiectare faza studiu de fezabilitate pentru „Amenajarea unui sistem de producere a energiei electrice prin panouri solare pentru Bazin Semiolimpic Cernavodă, Județul Constanța. În preț se vor realiza documentațiile necesare obținerii avizelor și toate studiile necesare realizării documentației de obținere a AC. Achiziția se va finaliza prin semnarea contractului de achiziție publică. Prin acceptarea achiziției publice se acceptă fără rezerve caietul de sarcini anexat, tema de proiectare și nota conceptuală“.
 
Valoarea cumpărării directe este de 120.000 lei (24.158,97 euro), ofertant câștigător fiind SC Uliter Grup SRL. Data publicării este 11 martie 2024, ora 14.39, iar data finalizării - 12 martie 2024, ora 12.12.
 
Despre SC Uliter Grup SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată marți, 12 martie 2024, firma SC Uliter Grup SRL a fost înființată în anul 2006, adresa sediului social este în Voluntari, județul Ilfov, iar obiectul principal de activitate este „Activități de inginerie și consultanță tehnică legate de acestea“.
 
Asociat unic în SC Uliter Grup SRL este Maria Dorina Nicolescu, cea care are și calitatea de administrator. Aceasta mai apare în Prosper Business Infinity SRL. 
 
În 2022, SC Uliter Grup SRL a avut o cifră de afaceri de 1.020.080 lei, un profit de 770.534 lei, iar numărul mediu de salariați a fost 1.

Platforma termene.ro informează că SC Uliter Grup SRL are 24 de contracte câștigate - achiziții directe din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP (data ultimei actualizări - 11 martie 2024).

Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Afaceri Constanța
Primăria Cernavodă face o achiziție ce vizează rețeaua de canalizare. Contractată este Uliter Grup (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii