Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:43 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitații publice O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)

ro

12 Mar, 2024 17:00 892 Marime text
 
Licitații publice: O firmă înființată anul trecut va executa pentru Primăria Constanța, documentația de reabilitare urbană a terenului din zona ICIL din Constanța (DOCUMENT)
 
tag: combaterea criminalitatii, primaria constanta, reabilitare urbana stradela bararabi, project 1507 srl, documentatii
  • Primăria Constanța a atribuit serviciile de elaborare a documentației tehnico-economice, faza de studiu de fezabilitate și documentații pentru expropriere privind obiectivul de investiție „Reabilitarea urbană a terenurilor situate în zona Stradela Basarabi din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi"
  • Contractul a fost semnat pe 7 martie a.c. și a revenit companiei Project 1507 SRL pentru suma de 170.000 lei fără TVA
  • Compania a fost înființată în 2023, are sediul social în Constanța, pe strada Soveja, nr. 112A și se ocupă cu activități de arhitectură
  • Unic asociat și administrator este Victor Mihail
  • Potrivit www.termene.ro, SRL-ul mai figurează cu un contract din achiziții publice directe în valoare de 197.500 lei încheiat în ianuarie 2024 cu cei de la Confort Urban
 
 
 
Primăria Constanța a atribuit un contract de prestări servicii de elaborare a documentației tehnico-economice, faza de studiu de fezabilitate și documentații pentru expropriere privind obiectivul de investiție „Reabilitarea urbană a terenurilor situate în zona Stradela Basarabi din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi".

Contractul a fost semnat pe 7 martie a.c. și a revenit companiei Project 1507 SRL pentru 170.000 lei fără TVA.



 
Project 1507 SRL

Compania a fost înființată în 2023, are sediul social în Constanța, pe strada Soveja, nr. 112A și se ocupă cu activități de arhitectură.
Unic asociat și administrator este Victor Mihail.

Potrivit www.termene.ro, SRL-ul mai figurează cu un contract din achiziții publice directe în valoare de 197.500 lei încheiat în ianuarie 2024 cu cei de la Confort Urban pentru servicii de proiectare tehnică pentru lucrări publice.
 
Date despre proiect
 
Documentația tehnico-economice, faza studiu de prefezabilitate „Reabilitarea urbană a terenurilor situate în zona stradela Basarabi din municipiul Constanța prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi” s-a aflat pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu Local Municipal Constanța, din data de 31 iulie 2023.

La acel moment, valoare totală a proiectului a fost estimat la 1,2 milioane de lei fără TVA.

Necesitatea unei parcări publice în zona stradelei Basarabi din Constanța din zona ICIL a rezultat din lipsa unui număr suficient de locuri de parcare cât și necesitatea reabilitării din punct de vedere urbanistic a zone iîn scopul redării atractivității acesteia pentru locuitorii zonei.

Conform documentației sunt luate în calcul două opțiuni pentru realizarea proiectului.

Terenurile ce vor fi reconfigurate au o suprafață de 2.360 mp, fiind două terenuri de 2.150 mp, respectiv 210 mp.

Pe terenul de 210 mp, este necesară procedura de expropriere în conformitate cu legislația.

Primăria Municipiului Constanța a eliberat pe 17 noiembrie 2023 certificatul de urbanism de informare pentru obiectivul de investiții ce vizează reabilitarea urbană a terenurilor situate în zona stradela Basarabi.

Certificatul de urbanism cu nr. 3.070 vizează „Reabilitarea urbană a terenurilor situate în zona stradela Basarabi din Municipiul Constanța, prin amenajarea de locuri de parcare și spații verzi“.

Amplasamentul este situat pe strada Basarabi, zona bloc F17, Bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța. Documentul este valabil un an.
 
PRECIZĂRI:
 
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Primăria Constanța a eliberat certificatul de urbanism pentru reabilitarea urbană a stradelei Barasabi din municipiu
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii