Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Constanța achiziționează cabine de pază pentru agenții de securitate

ro

27 Oct, 2018 00:00 1606 Marime text
Municipalitatea consultă piața privind determinarea valorii estimate pentru achiziția de cabine destinate agenților de securitate. Primăria Municipiului Constanța intenționează să achiziționeze 20 cabine noi, destinate agenților de securitate.
 
Fiecare cabină va respecta următoarele criterii: dimensiunile vor avea lungimea de 1,5 m, lățimea de 1,5 m și înălțimea de 2,4 m, iar golurile (ușă și geamuri) în cadrul fiecărui modul vor fi conform detaliilor‚ secțiunilor frontale ale acestora; fiecare modul va fi realizat din plăci duble din poliester armat cu fibră de sticlă, având în interior spumă  poliuretanică rigidă (tip sandwich), în măsură să asigure o bună izolație termică și fonică; tâmplăria (geamurile și ușa) va fi realizată din aluminiu vopsit  în câmp electrostatic, iar golurile vor fi asigurate cu geam securizat de minimum 4 mm; podeaua va fi realizată din pal hidro și ignifugat sau OSB simplu, protejată cu un strat de poliester, fixat pe cadrul metalic; instalația electrică va fi compusă din tablou cu trei siguranțe (25,16,10 amperi), întrerupător, priză dublă cu capac, doză de derivație, corp neon și neon de 20W.
 
Aspecte supuse consultării: oferta financiară va include prețul unitar pentru fiecare bucată, precum și valoarea totală, care va fi evidențiată distinct. Dată limită de transmitere a propunerilor: 2.11.2018, ora 16:00. Orice persoană interesată are posibilitatea  de  a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate la sediul din Constanța, str. Ștefan Mihăileanu nr. 10.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii