Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria pregătește o investiție publică pe bulevardul Ferdinand din Constanța (DOCUMENTE)

ro

03 Sep, 2022 16:17 2127 Marime text
  • Primăria Constanța consultă piața în vederea estimării valorii de achiziție a serviciului de elaborare piese scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării unei documentații PUD în zona peninsulară a municipiului Constanța, bd. Ferdinand nr. 19
  • Oferta de preț, precum și alte informații, se pot transmite pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro
  • Data limită de transmitere propuneri este 09.09.2022 iar data limită pentru consultare este 12.09.2022


Primăria Constanța consultă piața în vederea estimării valorii de achiziție a serviciului de elaborare piese scrise și desenate (studii de fundamentare și documentație de urbanism) ce vor sta la baza elaborării unei documentații PUD în zona peninsulară a municipiului Constanța, bd. Ferdinand nr. 19.
Planul urbanistic de detaliu se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1:500.

Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare a pieselor scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării planului urbanistic de detaliu pentru terenul identificat cu nr. cadastral 256243, în suprafață de 267,34 mp, reprezentat în Anexa 2.
Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.

Oferta de preț, precum și alte informații, se pot transmite pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.
Data limită de transmitere propuneri este 09.09.2022 iar data limită pentru consultare este 12.09.2022.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii