Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:37 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piață Primăria Constanța vrea să achiziționeze un sistem informatic integrat pentru dezvoltare umană

ro

27 Oct, 2023 10:30 648 Marime text




Primăria Constanța consultă piața în vederea estimării valorii de achiziție a serviciilor și echipamentelor necesare implementării unui „Sistem informatic integrat pentru dezvoltare umană”.

În anunțul de consultare se menționează faptul că Primăria Municipiului Constanța are ca obiective implementarea unui Sistem de Informații Geografice (GIS) care să deservească municipiul, implicit și în scopul de a constitui o bază de date urbane comprehensivă și actualizată, care să cuprindă informații geospațiale esențiale, pe mai multe straturi tematice.

Serviciile includ colectarea și centralizarea datelor geospațiale, asigurarea conformității cu Directiva INSPIRE, asigurarea unui suport pentru planificarea urbană și dezvoltare durabilă, precum și a instrumentelor necesare pentru facilitarea comunicării și participării publicului la dezbaterea, aprobarea și punerea în aplicare a proiectelor de urbanism.

De asemenea, se urmărește automatizarea proceselor de lucru în cadrul departamentului de urbanism cum ar fi eficientizarea operațiunilor, reducerea erorilor umane și îmbunătățirea serviciilor oferite.

Totodată, în cadrul acestui contract se vizeaza implementarea a doua proiecte pilot din categoria Oraș Inteligent -Smart City- pentru a crea premisele generării de proiecte finanțate din fonduri europene, proiecte pilot.

Dată limită pentru transmitere propuneri este 10.11.2023 iar data limită pentru consultare este 13.11.2023.

Orice persoană/organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii