Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria vrea să elaboreze un PUZ pentru parcarea multietajată din zona Casa de Cultură

ro

12 Mar, 2022 00:00 2038 Marime text
  • Primăria Constanța consultă piața în vederea estimării valorii de achiziție a serviciului de elaborare piese scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării PUZ parcare supraetajată - Casa de Cultură
  • Planul urbanistic zonal se elaborează în format analog şi digital
  • Data limită pentru transmitere propuneri este 14.03.2022 iar data limită pentru consultare este 15.03.2022
 

 
Primăria Constanța consultă piața în vederea estimării valorii de achiziție a serviciului de elaborare piese scrise și desenate (studii de fundamentare și documentație de urbanism) ce vor sta la baza elaborării PUZ parcare supraetajată - Casa de Cultură din municipiu.

Planul urbanistic zonal se elaborează în format analog şi digital (piese scrise şi desenate) pe suport topografic și cadastral actualizat, realizat în sistem de proiecţie stereografică 1970, scara 1: 2000.

Se solicită oferte de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciilor de elaborare a pieselor scrise și desenate ce vor sta la baza elaborării documentației de urbanism, pentru teritoriul situat în municipiul Constanța, în suprafață de cca. 3,5 ha, delimitat de bd. Alexandru Lăpușneanu, limite cadastrale, al. Daliei și alei carosabile.

Orice persoană/ organizație interesată are posibilitatea de a transmite oferta de preț în vederea determinării valorii estimate de achiziție a serviciului menționat mai sus pe adresa de e-mail: urbanism@primaria-constanta.ro.

Data limită pentru transmitere propuneri este 14.03.2022 iar data limită pentru consultare este 15.03.2022.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:

Primăria Constanța achiziţionează serviciul de elaborare documentație pentru parcarea publică multietajată din zona Casa de Cultură
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii