Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 21 02 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consultare de piață pentru actualizarea proiectului „Bebe Trusou" inițiat anul trecut de PSD Constanța, dar care nu a fost încă aprobat în Consiliul Local Municipal

ro

02 Jul, 2022 00:00 1437 Marime text
  • Direcția de Asistență Socială a Primăriei Constanța consultă piața în vederea actualizării și implementării unui proiect inițiat de PSD
  • Astfel, se consultă piața în vederea determinării valorii pentru achiziție de produse din pachetul „Bebe Trusou”
  • Propunerile financiare se vor transmite la adresa de e-mail achiziții@spas-ct.ro până în data de 06.07.2022, ora 16.00
 
 
Consilieri municipali PSD din Constanța au depus în toamna anului trecut un proiect de hotărâre care are ca scop creșterea natalității și promovarea îngrijirii nou-născuților.
 
Prin proiectul „Bebe Trusou”, social-democrații cereau să se asigure produse alese pentru promovarea sănătății și a stării de bine a copilului şi vor fi de calitate superioară, ambalate într-o cutie de carton special, care va putea fi folosită ca pătuț până la împlinirea vârstei de aproximativ 6 luni.
 
Pachetul urma să aibă o valoare de 1.500 de lei.
 
Având în vedere creșterea prețurilor, Direcția de Asistență din cadrul Primăriei Constanța organizează o consultare în vederea determinării valorii estimate a achiziție de furnizare produse pentru pachetul „Bebe Trusou”. Practic se realizare o actualizare a costului pachetelor din program.
 
Proiectul nu a fost încă aprobat de Consiliul Local Municipal, însă având în vedere diligențele făcute de Driecția de Asistență Socială, se pare că Bebe Trosou va intra în linie dreaptă!
 
Propunerile financiare se vor transmite la adresa de e-mail achiziții@spas-ct.ro până în data de 06.07.2022, ora 16.00.
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

ZIUA LIVE „Bebe Trusou”, un pachet cu produse de calitate pentru nou-născuţii din Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii