Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:03 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CT BUS vrea să obțină o finanțare nerambursabilă în valoare de 200.000 de euro pentru un parc fotovoltaic care va conduce la independența energetică a societății

ro

12 Apr, 2023 00:00 1206 Marime text
  • CT BUS vrea să acceseze fonduri nerambursabile aferente Programului – Surse regenerabile de energie și stoacarea energiei finanțat prin Fondul pentru Modernizare, pentru proiectul Construcție centrală fotovoltaică pe structura de tip Busport între 1.000 și 1.600 kwp”, potrivit caietului de sarcini, vezi secțiunea „documente”
  • Compania de transport public vrea să obțină o finanțare nerambursabilă în valoare de 200.000 de euro
  • Propunerile sunt așteptate până pe 18 aprilie 2023 la adresa de e-mail achizitiipublice@ctbus.ro
  • Locația unde se intenționează amplasare panourilor fotovoltaice este strada Industrială nr. 8, Constanța
  • Aspectele supuse consultării sunt caracteristici tehnice și propunerea finaciară privind întocmirea unui studiu de fezabilitate, servicii de consultanță și elaborarea cererii de finanțare
 

CT BUS SA consultă piața în vederea realizării unui parc fotovoltaic care va conduce la independența energetică a societății.

Acesta ar urma să fie utilizat pentru alimentarea autobuzelor electrice dar și pentru sediul administrativ.

CT BUS vrea să acceseze fonduri nerambursabile aferente Programului – Surse regenerabile de energie și stoacarea energiei finanțat prin Fondul pentru Modernizare, pentru proiectul Construcție centrală fotovoltaică pe structura de tip Busport între 1.000 și 1.600 kwp”, potrivit caietului de sarcini, vezi secțiunea „documente”.

Compania de transport public vrea să obțină o finanțare nerambursabilă în valoare de 200.000 de euro.

Propunerile sunt așteptate până pe 18 aprilie 2023 la adresa de e-mail achizitiipublice@ctbus.ro.

Locația unde se intenționează amplasare panourilor fotovoltaice este strada Industrială nr. 8, Constanța.

Persoanele de contact sunt directorul tehnic al CT Bus, Fănel Popa și șeful biroului administrative, Nicolae Vatra.

Aspectele supuse consultării sunt caracteristici tehnice și propunerea finaciară privind întocmirea unui studiu de fezabilitate, servicii de consultanță și elaborarea cererii de finanțare.

În acest moment flota societății de transport în comun Constanța este formată din 104 autobuze noi Diesel 6, 20 de autobuze electrice cu lungimea de 12 metri și 79 de Maz-uri.

Urmează să fie livrate alte 21 de autobuze electrice cu lungimea de 10,8 metri (iar în perspectivă CT BUS a transmis municipalității că ar mai fi nevoie de achiziția a aproximativ 100 de autobuze, de preferință ecologice.
 
 
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Energie verde pentru CT BUS. Compania vrea să dezvolte un parc fotovoltaic pentru alimentarea autobuzelor electrice și clădirilor administrative

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii