Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:41 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipalitatea pregăteşte achiziţia serviciului de întreţinere panouri cu ecran led din staţiunea Mamaia

ro

28 Jun, 2018 00:00 1162 Marime text

Municipalitatea consultă piaţa în vederea achiziţiei serviciului de întreţinere panouri cu ecran led şi grupuri electrogene (generatoare) amplasate în staţiunea Mamaia. Astfel, contractul presupune verificarea (revizia), punerea în funcţiune, întreţinerea, conservarea şi desigilarea următoarelor panouri cu ecran led amplasate în staţiunea Mamaia - zona Cazino: panou ecran led tip 1 - 4 bucăţi, panou ecran led tip 2 - 1 bucată, panou ecran led tip 3 - 1 bucată cu faţă dublă, cu următoarele date tehnice/caracteristici: ecran led - Ph 10 mm - 4x3m. Ecranele sunt formate din cabinete de 960 x 960mm, fiecare având card de control independent, model Colourlight. Fiecare cabinet este echipat cu trei surse în comutaţie, de 50A, care alimentează fiecare două rânduri de module led, cardul de semnal, denumit „receiving card”, splitterul de semnal, denumit „hub”, şi ventilatoarele care asigură răcirea cabinetelor. În fiecare cabinet intră curent 220V, transformat prin cele trei surse în comutaţie în curent de 5V, tensiune la care funcţionează receiving cardul, hubul, modulele cu led, o singură tensiune de 220V iese din sursă, pentru ventilatoare care funcţionează la 220V,ecranele sunt certificate CE, ROHS, ISO, ecranele au o perioadă de funcţionare non-stop, producătorul recomandă ca în perioada de funcţionare să nu fie oprite - practic, când vor fi nefuncţionale, să fie lăsate mergând, fără imagine, cu un consum foarte scăzut, pe timpul rece, ecranele sunt prevăzute cu o carcasă de protecţie, ecranele sunt de exterior, cabinetele sunt din oţel, tratate împotriva apei, având IP65.
 
Grupuri electrogene (generatoare) - instalaţia electrică este conectată în Piaţeta Cazino la un grup electrogen (generator) AKSA AD 550(550KVA/440KW), care are un consum de combustibil de 110 litri/oră în sarcina, iar în Piaţeta Perla, un grup electrogen (generator) ADP 90 A (90KVA/72KW), cu un consum de combustibil de 18 litri/oră în sarcină. Acestea sunt necesare pentru asigurarea alimentării cu energie electrică de rezervă (în cazul întreruperii furnizării accidentale a energiei electrice din reţea), atât a panourilor cu ecran led, cât şi a scenelor de spectacole amplasate în staţiunea Mamaia.
 
Astfel, se solicită opinia agenţilor economici în vederea elaborării caietului de sarcini şi estimării valorice pentru cinci panouri cu ecran led şi un panou cu ecran led cu faţă dublă, inclusiv grup electrogen (generator). Propunerile de preţ se vor transmite până la data de 3.07.2018, la sediul municipalităţii din str. Ştefan Mihăileanu nr. 10, Constanţa.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii