Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:12 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitaţie organizată de RAEDPP Lucrări de reparaţii şi montaj de apometre în Campusul Social Henri Coandă

ro

18 Sep, 2017 00:00 2008 Marime text
Regia Autonomă Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa (RAEDPP), în calitate de administrator al Campusului Social Henri Coandă, a încheiat, în această lună, un contract de lucrări de reparaţii interioare la unităţile locative din zona I a campusului, în valoare de 33,079,5 lei. Execuţia lucrărilor este realizată de Instal Service Societate Cooperativă Meşteşugărească.
 
Aceeaşi societate şi-a adjudecat, recent, tot de la RAEDPP, şi un contract de lucrări instalaţii şi montaj pentru 12 apometre. Cel de-al doilea contract nu depăşeşte 2.000 de lei.
 
Instal Service Societate Cooperativă Meşteşugărească este o firmă înfiinţată în anul 2005, cu sediul social în Constanţa. Asociaţi sunt Iancu Beca - membru cooperator fondator, Ana-Maria Beca - membru cooperator, Pena Roşu - membru cooperator, Anton Roşu - membru cooperator şi Bianca Calangiu - membru cooperator. Administratorul societăţii este Iancu Beca, iar obiectul de activitate al firmei reprezentate de acesta vizează „lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat“.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii