Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:10 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpărări directe Constanța O firmă cu un singur angajat a semnat cu Administrația Fondului Imobiliar SRL. Iată ce contract și-a adjudecat (DOCUMENT)

ro

01 Apr, 2024 13:45 506 Marime text
  • Contractul „Serviciul de modificare denumire Dali Imobil de pe strada Egretei nr.13 din Constanța“ a fost obținut de Arhigrid SRL.
  • Contractul atribuit de Administrația Fondului Imobiliar SRL are o valoare de 46.639 lei.
  • Arhigrid SRL este controlată de Alexandra Oancea.
 
Administrația Fondului Imobiliar SRL, fostul RAEDPP, deținută de Primăria Constanța, va reablita un imobil din municipiul Constanța.
 
Contractul „Serviciul de modificare denumire Dali Imobil de pe strada Egretei nr.13“ a fost atribuit pe data de 30 martie 2024, prin negociere directă, societății Arhigrid SRL. Contractul atribuit are o valoare de 46.639 lei.
 
Reamintim că Regia Autonoma „Exploatarea Domeniului Public și Privat” Constanța și-a schimbat în octombrie 2022 denumirea și forma juridică și a devenit societate cu răspundere limitată – „Administrația Fondului Imobiliar” SRL, conform Rezoluției ONRC nr. 25614/03.10.2022. Sediul fostei RAEDPP din bd. Tomis nr. 101 a fost preluat ca sediu social al noii societăți. De asemenea, societatea păstrează toate punctele de lucru ale fostei RAEDPP, așa cum au fost înainte de transformare. Asociatul unic al societății „Administrația Fondului Imobiliar” S.R.L. este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța.
 
Reorganizarea Regiei, prin transformarea sa în societate comercială cu răspundere limitată cu asociat unic, reprezintă o etapă importantă în procesul de reformă și modernizare a serviciului de administrare și exploatare a domeniului public și privat al municipiului Constanța.

 

Despre Arhigrid SRL


 
Înființată în anul 2023, firma Arhigrid SRL are sediul social pe strada Mircea cel Bătrân, nr. 53 din Constanța și desfășoară activități de arhitectură. Alexandra Oancea este asociat unic și administrator.
 
Firma a obținut, prin negociere directă, 8 contracte de la autorități publice locale. Printre acestea se numără: Consiliul Local Jurilovca, Consiliul Local al Orașului Odobețti, Comuna Murighiol, Comuna Luncavița, Primăria Daeni, Primăria Babadag și altele.
 
În anul fiscal 2023, societatea cu un singur angajat a declarat o cifră de afaceri de 508.692 lei și un profit de 220.846 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru atribuirea contractului au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:
 
RAEDPP Constanța a devenit Administrația Fondului Imobiliar SRL
 
Justiție Constanța: Procesul dintre AFI SRL și Olgun Expres SRL a ajuns la Judecătoria Constanța
 
Administrația Fondului Imobiliar SA, fostă RAEDPP, obține și la Tribunal evacuarea Uniunii Județene a Pensionarilor din Constanța (MINUTA)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii