Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A pierdut la instanța de fond. Un nou termen are loc anul viitor AFI SRL la judecată cu un fost viceprimar al Constanței pentru un teren din Mamaia!

ro

15 Oct, 2023 17:00 1278 Marime text
  • La termenul din 6 octombrie a.c., magistrații au decis să amâne cauza pentru 10.01.2024, dată până la care părţile vor formula concluzii şi asupra excepţiei inadmisibilităţii căii de atac declarată împotriva sentinţei civile nr.441/2023 pronunţată de Tribunalul Constanţa
  • Pe fondul cauzei, Tribunalul Constanța a decis în aprilie a.c. să admită cererea de completare dispozitiv și a obligat reclamanta AFI SRL (fostul RAEDPP Constanţa) să plătească pârâtei SC Triumph Comtur SRL suma de 11.766,48 lei cu titlul de cheltuieli de judecată constând în onorariu avocat
  • Obiectul procesului este de fapt contractul de asociere în participațiune între fostul RAEDPP, actual AFI SRL și Triumph Comtur SRL care după ce a expirat, nu a mai fost reînoit de Administrația Fondului Imobiliar SRL, a precizat pentru ZIUA de Constanța, fostul viceprimar al Constanței, Aurel Butnaru
  • Asociații firmei Triumph Comtur SRL sunt Florin şi Aurel Butnaru
  • Fostul viceprimar, Aurel Butnaru mai este asociat și în Parc Mamaia SRL dar și în Mamaia Travel Net SRL, P&B Turist SRL și Baf Mamaia SRL
 

Administrația Fondului Imobiliar SRL a declarat apel în dosarul cu numărul 3306/118/2022/a1 înregistrat pe secţia a II-a Civilă, de insolvenţă şi litigii cu profesionişti şi societăţi a Curții de Apel Constanța.

Acțiunea este îndreptată împotriva Triumph Comtur SRL.

La termenul din 6 octombrie a.c., magistrații au decis să amâne cauza și au stabilit un nou termen de judecată pentru 10.01.2024, ora 12.00, dată până la care părţile vor formula concluzii şi asupra excepţiei inadmisibilităţii căii de atac declarată împotriva sentinţei civile nr.441/2023 pronunţată de Tribunalul Constanţa.


Pe fondul cauzei, Tribunalul Constanța a decis în aprilie a.c. să admită cererea completare dispozitiv.

„Dispune completarea dispozitivului hotărârii nr. 1423/13.12.2022 pronunţată de Tribunalul Constanţa cu următoarea menţiune: Obligă reclamanta RA Exploatarea Domeniului Public şi Privat Constanţa (RAEDPP Constanţa) să plătească pârâtei SC Triumph Comtur SRL suma de 11.766,48 lei cu titlul de cheltuieli de judecată constând în onorariu avocat. Cu apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Tribunalul Constanţa - Secţia a II a civilă. Pronunţată astăzi 20.04.2023. Pronunţarea se va face prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.
 
Obiectul procesului este de fapt contractul de asociere în participațiune între fostul RAEDPP, actual AFI SRL și Triumph Comtur SRL care după ce a expirat, nu a mai fost reînoit de Administrația Fondului Imobiliar SRL, a precizat pentru ZIUA de Constanța, fostul viceprimar al Constanței, Aurel Butnaru. Acesta a mai spus că până în prezent a câștigat toate procesele deschise de fostul RAEDPP.
 
Pe terenul situat în stațiunea Mamaia, care aparține AFI SRL, Triumph Comtur SRL a amenajat și administrează o pizzerie/restaurant.
 
 
Despre Triumph Comtur SRL
 
 
Asociații firmei Triumph Comtur SRL, Florin şi Aurel Butnaru, au hotărât anul trecut schimbarea obiectului principal de activitate în 5610 - Restaurante și schimbarea sediului social în Staţiunea Mamaia, Hotel Parc, parter, biroul nr. 3, jud. Constanţa, potrivit deciziei publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu nr. 3.834 din data de 12.09.2022.
 
Totodată, asociații au mai decis în luna iunie 2022, completarea obiectului de activitate cu:  4711 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi şi tutun; 4719 - Comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare dar și deschiderea unui punct de lucru în localitatea Mamaia, Zona - Hotel Aurora, Constanţa.
 
Firma mai are puncte de lucru în Mamaia, Municipiul Constanţa, Hotel Parc; Mamaia, zona hotel Aurora, snack bar Aurora; Mamaia, faleza zona Aurora; Mamaia, construcția C1, spațiu comercial - cofetăria Aurora.
  
Fostul viceprimar, Aurel Butnaru mai este asociat și în Parc Mamaia SRL dar și în Mamaia Travel Net SRL, P&B Turist SRL și Baf Mamaia SRL.
 

  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Modificări în Triumph Comtur SRL deținută de un fost viceprimar al Constanței. În ce alte companii mai este asociat și administrator?
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii