Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A fost publicată în MO prelungirea mandatelor administratorilor de la Administrația Fondului Imobiliar SRL. Alexandru Marius Timofte, președinte CA

ro

14 Jul, 2023 14:07 1171 Marime text
  • Este vorba despre Hotărârea nr. 1/13.04.2023 a asociatului unic, UAT – Municipiul Constanța, prin reprezentant primarul Vergil Chițac, publicată în Monitorul Oficial Nr. 3084 din 12 iulie 2023.
Mandatele lui Stere Hira, Cristina Mădălina Filip, Mihai Ghioca, Ionel Damian și Alexandru Marius Timofte, încetate de drept în aprilie, au fost prelungite până în luna august 2023, decizia fiind abia acum publicată în Monitorul Oficial al României.
 
Este vorba despre Hotărârea nr. 1/13.04.2023 a asociatului unic, UAT – Municipiul Constanța, prin reprezentant primarul Vergil Chițac, publicată în Monitorul Oficial Nr. 3084 din 12 iulie 2023.
 
Se arată în documentul oficial că mandatele administratorilor provizorii au încetat la data de 12 aprilie 2023, prin ajungerea la termen a contractelor.
 
În continuare, asociatul unic a decis numirea membrilor provizorii în CA pe o perioadă de patru luni, de pe 13 aprilie 2023 până pe 12 august 2023, cu posibilitatea prelungirii pentru motive temeinice, până la maxim șase luni, până la finalizarea procedurii de selecție.
 
Astfel, au primit noi mandate provizorii Stere Hira, Cristina Mădălina Filip, Mihai Ghioca, Ionel Damian și Alexandru Marius Timofte, ultimul fiind numit președinte CA.
 
Directorul general de atunci Iuliana Dobrin a fost împuternicită să îndeplinească toate formalitățile necesare la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Constanța.
 
Despre Administrația Fondului Imobiliar SRL
 
Administrația Fondului Imobiliar SRL este fostul RAEDPP Constanța – Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public și Privat Constanța, înființată în 1996.
 
Asociatul unic este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Constanța.
 
Președintele CA este Alexandru Marius Timofte, iar membrii provizorii CA sunt Cristina Mădălina Filip, Ionel Damian, Mihai Ghioca, Stere Hira și directorul general provizoriu Liliana Cristescu.
 
Societatea are mai multe puncte de lucru în Constanța.
 
Potrivit Registrului Comerțului consultat la zi, în 2022, societatea municipiului a declarat 93 de salariați, profitul a depășit 100.000 de lei, iar cifra de afaceri a depășit 9,45 de milioane de lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Exclusiv. Directorul general provizoriu al Administrației Fondului Imobiliar SRL Constanța este Liliana Cristescu
 
 

Tags: Vergil Chitac


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii