Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:51 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Magistrații de la Tribunalul Constanța și-au declinat competența într-un dosar inițat de Administrația Fondului Imobiliar SRL

ro

16 Feb, 2024 13:06 502 Marime text



Magistrații de la Tribunalul Constanța s-au pronunțat în dosarul cu nr. unic (nr. format vechi) 4325/118/2023, aflat pe rolul secţiei a II-a civilă, în materie de litigii cu profesioniştii, având ca obiect - acţiune în constatare.

Pârât în dosar este G.B. COM Turism SRL iar reclamant Administrația Fondului Imobiliar SRL, fosta RAEDPP.

La termenul din 15 februarie a.c., magistrații au admis excepţia necompetenţei materiale a Tribunalului Constanţa, invocată de pârâta G.B. COM Turism SRL și au declinat competenţa de soluţionare a cererii de chemare în judecată formulată de reclamanta Administrația Fondului Imobiliar SRL în contradictoriu cu pârâta G.B. COM Turism SRL  şi cu intervenientul forţat municipiul Constanța prin primar, în favoarea Judecătoriei Constanța.

G.B. COM Turism SRL

Firma are sediul social în comuna Valu lui Traian  iar asociați și administratori sunt Drăgana Butnaru și Daniel Florea.
În 2022, SRL-ul a raportat pierderi de 4.551 lei și niciun angajat.   


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii