Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:23 02 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constănţenii, aşteptaţi la cursul CCINA „Planificarea şi organizarea evenimentelor“

ro

26 Nov, 2014 00:00 1476 Marime text
În perioada 13-14 decembrie, Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură (CCINA) Constanţa organizează, în colaborare cu Creative Business Management, cursul „Planificarea şi organizarea evenimentelor“.
 
Cursul oferă specializarea practică a celor interesaţi de organizarea de evenimente, cu scopul de a parcurge eficient toate etapele de derulare a unui eveniment şi de a crea un concept cu impact real, adaptat nevoilor pieţei şi ale grupului ţintă, precum şi de a creşte potenţialul participanţilor în promovarea unui eveniment planificat, prin noi tehnici de comunicare. În cadrul cursului, participanţii vor învăţa cum să devină un bun manager de evenimente, cum să creeze un concept clar şi o strategie funcţională pentru un eveniment, cum să realizeze organigrama unui eveniment şi cum să organizeze echipa.

De asemenea, vor învăţa cum să formeze profilul participanţilor la eveniment şi cum să stabilească bugetul unei manifestări, în funcţie de cheltuieli. Nu în ultimul rând, cursanţii vor dobândi cunoştinţe de evaluare a evenimentului pentru înregistrarea feedback-ului participanţilor şi perfecţionarea tehnicilor de organizare, vor şti cum să gestioneze activitatea de event planning - coordonarea invitaţilor, contactarea sponsorilor şi a partenerilor media şi gestionarea relaţiilor cu aceştia. De asemenea, ei îşi vor însuşi cunoştinţe de utilizare a tehnicilor de promovare a evenimentului şi de creare a unui eveniment online, pentru mărirea vizibilităţii acţiunii. Cursul „Planificarea şi organizarea evenimentelor“ se va desfăşura în weekend, timp de două zile, între orele 10.00 şi 18.00. Înscrieri şi relaţii la telefon 0241.619.854, interior 225, fax 0241.619.454, mobil 0723.430.256 sau e-mail carmen.grigor@ccina.ro; persoană de contact: Carmen Grigor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii