Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:51 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE. Planurile CCINA Constanța pentru anul în curs, în viziunea noului director general

ro

31 Mar, 2022 12:30 1757 Marime text
  • Vineri, 1 aprilie, de la ora 12.00, invitat al emisiunii ZIUA LIVE este directorul CCINA Constanța, Ruxandra Serescu.
  • Pe parcursul discuțiilor, vom aborda subiecte diverse – de la situația cetățenilor din Ucraina care doresc să își înființeze firme la Constanța, la proiectele pe care Camera de Comerț le dorește implementate.
  • ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră
 
De la 1 martie 2022, a fost schimbată conducerea Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța (CCINA Constanța). Ruxandra Serescu a devenit, astfel, directorul general al instituției.
 
Ion Dănuț Jugănaru, care a ocupat funcția de director general al CCINA Constanța până la această dată, a început să lucreze în cadrul CCINA Constanța din anul 1993, când a ocupat prin concurs funcția de secretar general și își va continua activitatea în sistemul cameral, în cadrul Camerei de Comerț și Industrie a României.
 
Ruxandra Serescu face parte din echipa CCINA Constanța din anul 2004, iar din 2008 a ocupat funcția de director al Direcției Juridice și Arbitraj și vicepreședinte al Curții de Arbitraj Comercial și Maritim de pe lângă CCINA Constanța. Vom discuta alături de invitat despre ce planuri are la cârma CCINA, vom aborda subiecte de actualitate, cum ar fi criza refugiaților și ce soluții oferă Camera de Comerț pentru ucrainienii care doresc să își continue afacerile la noi. Vom afla ce proiecte vor implementa în anul în curs și cum vor fi organizate târgurile și expozițiile consecrate.
 
Vineri, 1 aprilie 2022, de la ora 12.00, Ruxandra Serescu va fi prezentă în studioul ZIUA de Constanța și ne va răspunde la aceste întrebări.
 
ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii