Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Buletin informativ IPJ

ro

24 Nov, 2013 15:04 913 Marime text
În urma cercetărilor efectuate şi a extinderii acestora, în cazul investigaţiilor privind comiterea mai multor furturi din locuinţe produse pe raza judeţului Constanţa, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au identificat alţi doi bărbaţi faţă de care a fost începută urmărirea penală pentru participarea la comiterea respectivelor infracţiuni, aceştia fiind M. Elvis, de 20 de ani şi A. Elvent, de 23 de ani, ambii din Constanţa.
Astfel, la data de 23.11.2013, A. Levent a fost prezentat Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă, instanţa dispunând arestarea bărbatului pentru 29 de zile.
Reamintim faptul că în luna octombrie poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au destructurat o grupare infracţională axată pe comiterea de infracţiuni de furt din societăţi comerciale, iar pe lângă cele 12 infracţiuni reţinute iniţial în sarcina suspecţilor, s-a reţinut comiterea altor 19 astfel de fapte şi a unei infarcţiuni de furt de auto, fapte comise în perioada iunie -octombrie 2013, prejudiciul total creat fiind de aproximativ de 130.000 lei.
         
 Secţia 3 Poliţie a identificat în flagrant şi cercetează în stare de libertate doi minori de 14 ani şi respectiv 17 ani, care în noaptea de 21/22.11.2013, prin forţarea unei ferestre, au pătruns într-o societate comercială din Constanța, de unde au sustras încălţăminte şi produse textile.
 
          Poliţiştii din Tuzla cercetează în stare de libertate pe G. Niculae, de 64 ani, din localitate, întrucât a fost identificat în flagrant, după ce, în noaptea de 21/22.11.2013, a sustras ovine de pe raza localităţii Tuzla.
         
          Poliţiştii din Saligny cercetează în stare de libertate pe C. Nicolae, întrucât a intrat cu o turmă de ovine şi caprine la păşunat ilegal pe o parcelă de pădure din Făclia.
         
          În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Limanu au identificat şi cercetează în stare de libertate pe P. Costel, de 46 ani, din localitate, ca fiind autorul unui furt din dependinţă comis anterior, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.
 
           În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii din Mihai Viteazu au identificat şi cercetează în stare de libertate pe S. Ştefan ca fiind autorul unui furt dintr-o locuinţă de pe raza de competenţă, comis în noaptea de 19/20.11.2013, prejudiciul fiind recuperat parţial.
         
Poliţia Hârşova cercetează în stare de libertate un minor, de 16 ani, din Hârşova, care a fost surprins în timp ce sustragea un casetofon dintr-un  autoturism parcat pe strada Vadului din Hârşova.
 
Secţia 3 cercetează în stare de libertate pe V. Mihai, de 29 ani, care sub pretextul că facilitează cumpărarea on-line a unor articole de vestimentaţie la preţ redus a solicitat de la două persoane sumele de 1.800 lei şi respectiv de 1.200 lei, iar după o lună a refuzat să retuneze sumele de bani.
  
COMPARTIMENT INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii