Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:54 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate de AGEA societății Xanadu Turism Constanța. Cine a fost cooptat în cadrul firmei

ro

07 Dec, 2023 20:12 819 Marime text
Foto: PexelsAdunarea Generală Extraordinară a Asociaților societății XANADU TURISM - S.R.L., Daniela Lascu și Ciprian Ștefan Titire a avut următoarele subiecte pe ordinea de zi:  
  • Revocarea din funcţia de administrator statutar al asociatului Lascu Daniela, faţă de demisia din data de 23.05.2023, ce a făcut obiectul ordinii de zi a AGEA din 23.05.2023.
  • Descărcarea de gestiune a Danielei Lascu.
  • Retragerea din societate a asociatului Lascu Daniela, prin cesionarea părţilor sociale către Bobaru Gabriela, conform Contractului de cesiune încheiat la data de 26.09.2023.
  • Cooptarea în societate a Gabrielei Bobaru.
  • Numirea în funcţia de administrator statutar al Societăţii XANADU TURISM - S.R.L., Constanţa, a noului asociat Bobaru Gabriela.

În cadrul AGEA au fost luate următoarele decizi:

Art. 1. Revocarea din funcţia de administrator statutar şi descărcarea de gestiune a Danielei Lascu, începând cu data prezentei hotărâri.
Astfel, Lascu Daniela, fost administrator statutar, la data prezentei hotărâri va proceda la predarea-primirea actelor Societăţii XANADU TURISM - S.R.L., respectiv actele administrative şi de evidenţă contabilă, conform OPIS, parte integrantă a prezentei hotărâri.

Art. 2. Retragerea din societate a Danielei Lascu prin cesionarea unui număr de 10 părţi sociale, cu valoare nominală de 10 RON/parte socială, în valoare totală de 100 RON, către Bobaru Gabriela, care devine astfel nou asociat conform contractului de cesiune din data de 26.09.2023.
Cedenta Lascu Daniela va formula cerere de renunţare la judecată Dos. 9501/118/2021 al Curţii de Apel Constanţa - Secţia a II-a civilă, cu termen de judecată 29.09.2023, faţă de retragerea din societate şi cesiunea părţilor sociale.

Art. 3. Cooptarea în, societate în calitate de asociat , a Gabrielei Bobaru, cooptare ce a fost aprobată şi de asociatul Titire Ciprian Stefan.
În urma cesiunii, structura participării asociaţilor la capitalul social al Societăţii XANADU TURISM - S.R.L., J13/2124/2014, CUI 33753226, va fi următoarea:
Asociatul Titire Ciprian Stefan va deţine 10 părţi sociale, la valoarea nominală de 10 RON fiecare, reprezentând 50% din capitalul social subscris şi vărsat, având un aport social de 100 RON.
Asociata Bobaru Gabriela va deţine 10 părţi sociale, la valoarea nominală de 10 RON fiecare, reprezentând 50% din capitalul social subscris şi vărsat, având un aport total la capitalul social de 100 RON.

Art. 4. Numirea în funcţia de administrator, cu puteri depline, a Gabrielei Bobaru, pe o perioadă de 4 ani..

Art. 5. Mutarea sediului social al societăţii din mun. Constanţa, str. Corneliu Baba nr. 20, în mun. Constanţa, Bd. Tomis 20-26, jud. Constanţa.

Art. 6. Conform prezentei hotărâri AGEA se va modifica corespunzător actul constitutiv al Societăţii XANADU TURISM - S.R.L., Constanţa, urmând a fi depus cu cerere de menţiuni la ORC Constanţa.

Despre Xanadu Turism - S.R.L.

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de7 decembrie 2023, societatea a fost înființată în anul 2014 și are sediul în Constanța.

Pentru anul 2022 a raportat pierdere de 8654 lei și niciun angajat.

Domeniul de activitate îl reprezintă - Hoteluri si alte facilitati de cazare similare.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.


Citește și: 

Un grup sanitar situat pe o plajă din Mamaia, transformat în pensiune turistică. Primăria Constanța și-a dat acordul. Detalii din proiect
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii