Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:45 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța Acționarii Brise Grains SA, convocați în AGA și AGEA, vor decide desfiinţarea punctului de lucru din Bucureşti, Gara Herăstrău

ro

22 Feb, 2024 13:01 699 Marime text
  • Brise Grains SA convoacă Adunarea Generală Ordinară şi Adunarea Generală Extraordinară ale Acţionarilor pentru data de 22.03.2024, ora 10.00, respectiv ora 11.00.
  • Convocările celor două adunări au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 851 din data de 20.02.2024.
 
Consiliul de Administraţie al Societăţii Brise Grains SA convoacă Adunările Generale Ordinară şi Extraordinară ale Acţionarilor pentru data de 22.03.2024, ora 10.00, respectiv ora 11.00, lucrările şedinţelor desfăşurându-se în sala de şedinţe de la punctul de lucru din municipiul Bucureşti, sectorul 2, Globalworth Campus, str. Ing. George Constantinescu nr. 4B şi str. George Constantinescu nr.2-4.
 
Pe ordinea de zi a Adunări Generale Ordinare a Acţionarilor au fost incluse mai multe puncte:
 
  • Punctul 1: Numirea auditorului intern.
  • Punctul 2. Numirea auditorului financiar.
  • Punctul 3. Aprobarea reactualizării Actului constitutiv al societăţii, pentru a reflecta noile modificări.
  • Punctul 4. Aprobarea împuternicirii unei persoane, pentru a efectua toate demersurile în vederea publicării şi înregistrării hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa şi la Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
  • Punctul 5. Diverse.
 
Pe ordinea de zi a Adunări Generale Extraodinare a Acţionarilor au fost incluse mai multe puncte:

 
  • Punctul 1. Desfiinţarea punctului de lucru situat în Bucureşti, sectorul 2, strada Gara Herăstrău nr. 2.
  • Punctul 2. Ratificarea prevederilor Deciziilor Consiliului de Administraţie nr. 15 şi 16, ambele din 15.12.2023.
  • Punctul 3. Aprobarea reactualizării Actului constitutiv al societăţii, pentru a reflecta noile modificări.
  • Punctul 4. Aprobarea împuternicirii unei persoane, pentru a efectua toate demersurile în vederea publicării şi înregistrării hotărârii Adunării Generale a Acţionarilor la Oficiul Registrului Comerţului Constanţa şi la Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a.
 
În situaţia neîntrunirii cvorumului legal pentru Adunările Generale Ordinară şi Extraordinară ale Acţionarilor, se convoacă a doua Adunare Generală Ordinară şi Extraordinară a Acţionarilor pentru data de 25.03.2024, cu aceleaşi ordini de zi, la aceleaşi ore şi în acelaşi loc. Convocările celor două adunări au fost publicate în Monitorul Oficial partea a IV-a cu numărul 851 din data de 20.02.2024.
 
 

Despre Brise Grains SA

 
 
Înființată în anul 2016, Brise Grains SA are sediul social pe strada Străjerului, nr. 24 din Constanța și se ocupă de comerțul  cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.
 
Acționarii sunt Asset Business Solutions SA, cu 99,13% din capitalul social, Juridicția Personală, cu 0,68% din capitalul social și Persone Fizice, Acționar, cu 0,19  % din capitalul social. Administartorii fimrei sunt: Manea Emilia-Mihaela, Nicolescu Cătălina și Stavarache Daniel.
 
În anul fiscal 2022, socieatea cu 29 de salariați a raportat cifră de afaceri de 342.245.370 lei și un profit de 178.905 lei.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
 
Firme Constanța: Security Prevention SRL a fuzionat cu firmele Proiect Atractiv SRL şi Unique Absolut SRL
 
Firme Constanța. Capitalul social al Ameropa Grains SA s-a modificat. Acționarul Andrew Henry Zivy s-a retras din companie
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii