Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:08 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Metalica Medgidia SA convoacă AGOA și AGEA. Ce se află pe ordinea de zi

ro

22 Dec, 2023 17:00 848 Marime text


Președintele Consiliului de Administrație al Metalica Medgidia SA convoacă ședința Adunării Generale Ordinare a Acționarilor în data de 18 ianuarie 2024, ora 10:00 și ședința Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor în data de 18 ianuarie, ora 14:00.
 
Pe ordinea de zi a AGOA se află aprobarea alegerii comisiei de cenzori pe o perioadă de doi ani și nouă luni. Comisia de cenzori va avea următoarea componență: Dumitru Flor – Alice – cenzor; Dore Antonio – Costa – cenzor; Costicea Vasile Sorin – cenzor și Ghiță Elena – membru supleant.
 
De asemenea, pe ordinea de zi se află și mandatarea reprezentantului societății care să semnze hotărârea AGOA și a unei persoane care să întreprindă toate demersurile de înregistrare și publicitate a hotărârii adoptate.
 
În cadrul AGEA, pe ordinea de zi se află aprobarea completării actului constitutiv cu următoarele coduri CAEN: 4120 – Lucrări de construcție a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale; 6810 – cumpărarea și vânzarea de bunuri imobiliare proprii.
 
Tot în cadrul ședinței AGEA se va mandata și reprezentantul societății care să semneze hotărârea AGEA și a unei persoane care să întreprindă toate demersurile de înregistrare și publicitate a hotărârii adoptate.
 
În situația neîndeplinirii condițiilor de validare la prima convocare, Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor și Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor vor fi convocate pentru data de 19 ianuarie 2024, cu menținerea ordinelor de zi, a orelor și a locului de desfășurare a adunărilor generale.
 
Convocatorul a fost publicat în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 5639 din data de 18 decembrie 2023.
 
Despre Metalica Medgidia SA
 
Conform termene.ro, platformă consultată vineri, 22 decembrie 2023, societatea are sediul pe strada Independenței nr. 12, Medgidia, județul Constanța, are ca obiect de activitate „fabricarea de construcții metalice și părți componente ale structurilor metalice” și a fost fondată în anul 1993.
 
Firma a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de peste 450.000 de lei, o pierdere de peste un milion de lei și 12 angajați în medie.
 
Conform termene.ro, Daniel Tudor și acționari PPM sunt acționarii societății.
 
Administratorii sunt: Constantin Fotu, Andrei – Teodor Tudor și Daniel Tudor.
 
După cum arată sursa citată, Andrei - Teodor Tudor mai este prezent în Beresa D.D. SRL și Beresa Junior SRL și Constantin Fotu figurează în Costanas International SRL (radiată).
 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
S-a votat noul Consiliu de Administrație al firmei Metalica Medgidia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii