Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:08 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere şi de interese ale consilierului judeţean PNL Costel Stanca. Firma la care este asociat a avut contracte de peste 200.000 de lei (documente)

ro

28 Jul, 2018 00:00 5134 Marime text

Costel Stanca, ales judeţean PNL, şi-a preluat mandatul de consilier pe 30 iunie 2017. Acest lucru a fost posibil după ce fostul său coleg de partid Remus Cristy Băisan a fost exclus din PNL şi astfel şi-a pierdut şi calitatea de consilier judeţean.
 
Costel Stanca este decanul Facultăţii de Navigaţie şi Transport Naval din cadrul Universităţii Maritime din Constanţa. Stanca a mai candidat din partea PNL Constanţa şi pentru un mandat de senator în Parlamentul României. Potrivit declaraţiei de avere depuse în martie 2017, acesta deţinea trei terenuri intravilane în Constanţa, două case de locuit în municipiu, plasamente financiare în valoare de 40.000 de lei şi datorii la bănci de 123.000 de lei. 40.000 de lei îi datorează persoanei fizice Cristian Ancuţa.
 
Veniturile lui Costel Stanca s-au ridicat în anul fiscal 2016 la peste 111.000 de lei anual. Banii au provenit atât de la Universitatea Maritimă, unde ocupă funcţia de decan, cât şi de la Universitatea „Ovidius“, unde activează în calitate de cercetător. Alte venituri, de peste 109.000 de lei, le-a încasat sub formă de dividende de la societatea Atlas Reseach SRL.
 
Din declaraţia de interese aflăm că alesul judeţean liberal este asociat unic la Atlas Consulting SRL, unde deţine 4.000 de acţiuni, şi este asociat cu 99 de părţi sociale la Atlas Reseach SRL. Costel Stanca este preşedinte al mai multor asociaţii: Asociaţia Absolvenţilor Universităţii Maritime din Constanţa, Asociaţia „Centrul Naţional de Promovare a Transportului Inntermodal“ şi Asociaţia „Cavalerii de Mangalia“. Totodată, acesta este membru al Ligii Navale Române şi al American Society for Quality.
 
Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, Costel Stanca a deschis pe parcursul anului 2017 trei conturi de economii în care a agonisit aproape 1.000 de euro şi peste 216.604 lei. Veniturile consilierului au provenit în anul fiscal 2017 din salarii - 89.107 lei de la UMC, 594 de lei din convenţia civilă încheiată cu aceeaşi universitate sau 5.760 de lei - indemnizaţia de ales judeţean. Atlas Reseach, societatea unde alesul judeţean este asociat cu 99 de părţi sociale, a derulat contracte cu mai multe societăţi şi instituţii, valoarea acestora ridicându-se la aproape 220.000 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale consilierului judeţean PNL Costel Stanca. 

Citeşte şi:

Declaraţii de avere Consilierul judeţean PNL George Măndilă nu deţine bunuri. În schimb, are de lichidat mai multe credite şi împrumuturi (documente)

Declaraţii de avere Averea şi interesele consilierului judeţean PMP Florin Goidea (documente)
 


Declaraţii de avere Averea şi interesele consilierului judeţean PNL Marius Enescu la doi ani de mandat! (documente)

Declaraţii de avere Consilierul judeţean ALDE Marcel Savlovschi a achiziţionat un apartament în capitală în primii doi ani de mandat (documente)

Declaraţie de avere Consilierul judeţean Adriana Veronica Gheorghe (PSD), avere neschimbată, venituri mai mari (documente)

Declaraţie de avere Cât a câştigat consilierul judeţean PSD Gheorghe Donţu după primii doi ani de mandat? (documente)

Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Vasile Moldovanu. Investiţii în terenuri şi clădiri (documente)

Cât a încasat anul trecut consilierul judeţean Steluţa Lebidov, venită în locul lui Emil Banias (documente)

Este printre cei mai bogaţi aleşi Averea şi interesele consilierului judeţean PNL Marian Cruşoveanu (documente)

Constanţa. Averea şi interesele liberalului Radu Bogdan Matei la jumătatea mandatului de consilier judeţean (documente)

Consilierul judeţean Mircea Pintilie are venituri din indemnizaţie, pensie, arendă şi dividende. Anul acesta şi-a vândut bunurile moştenite în 2017! (documente)

Recent, a vândut un imobil. Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreşedintele CJC Daniel Learciu (ALDE)? (documente)

Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz (PMP)? (documente)

Cât a câştigat anul trecut preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Țuţuianu? (documente)

Veniturile alesului au crescut Cât a câştigat în anul fiscal 2017 liderul consilierilor judeţeni liberali, Marian Iordache? (documente)

Daniel Turcu, de la PMP, are de rambursat în 2018 un credit. Nu deţine bunuri, dar de când a devenit consilier i-au crescut veniturile! (documente)

În 2017 a încasat prima pensie şi a vândut terenuri moştenite de la socri Consilierul judeţean (PNL Constanţa) Gheorghe Lămureanu, om de afaceri pe banii nevestei?! (documente)

Aleşii judeţeni Ionela Lockman, Ion Marinescu şi Gheorghe Lămureanu şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

Împătimit al distracţiilor şi vacanţelor exotice şi mai puţin al administraţiei, Sorin Mocianu, consilier judeţean PNL, avere neschimbată de la începutul mandatului - o casă şi o remorcă! (documente)

Declaraţii de avere Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanţa - o moştenire?! Consilierul judeţean deţine şi o agenţie de turism (documente)

Fiul administratorului Cimitirului Central Oficial, trăieşte doar din indemnizaţia de consilier judeţean, deşi conduce o maşină de lux şi a reuşit să economisească bani frumoşi. Ce ascunde Cosmin Rareş Drăghici (PSD)? (documente)

Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Nicoleta Bercaru A dat chix în afaceri, dar a luat-o de la capăt. Deţine patru autoturisme şi trăieşte „pe credit“ (documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii