Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:01 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Florin Goidea este noul director al CN Administrația Porturilor Maritime Constanța

ro

23 Dec, 2020 11:08 6485 Marime text
  • Florin Goidea a fost votat noul director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța

Conform surselor noastre, Florin Goidea a fost votat noul director general al Companiei Naționale Administrația Porturilor Maritime Constanța, în urma ședinței Consiliului de Administrație, care are loc în această dimineață.

Au fost opt candidați care au depus dosarele pentru ocuparea funcției, fiind vorba de Costel Stanca, Florin Goidea, Daniel Lupșa, Gabriel Daraban, Mircea Burlacu, Bogdan Pascu, Mihaela Staetu, Marian Tănase.

Concursul a început pe 19.10 prin publicare în două publicații importante naționale economico-financiare și prin publicarea pe site-ul APC împreună cu condițiile legale de participare a concursului pentru director general. Până pe 18.11.2020 s-au depus dosare și au fost 10 candidați. Comitetul de nominalizare și retribuire a anunțat apoi că 8 din 10 s-au calificat pentru etapa următoare și aceștia au depus scrisoarea de intenție adică planul managerial.

Pe data de 17 decembrie, toti cei 8 au susținut interviul, dintre care o oră a durat expunerea planului și apoi au fost întrebări. Pe 23 decembrie, de la ora 10, a debutat ședința Consiliului de Administrație, iar pe ordinea de zi s-a votat numirea directorului care a avut punctajul cel mai ridicat în urma concursului.

UPDATE

Este oficial! Ședința s-a terminat, iar membrii CA au votat numirea lui Florin Goidea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii