Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:23 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreşedintele CJC Claudiu Palaz (PMP)? (documente)

ro

30 Jun, 2018 00:00 2691 Marime text

După alegerile locale din iunie 2016, în urma negocierilor şi a alianţelor politice, Claudiu Palaz, preşedintele PMP Constanţa, a devenit unul dintre vicepreşedinţii Consiliului Judeţean Constanţa.
 
Parcurgând prima declaraţie de avere, depusă imediat după preluarea mandatului, acesta nu se putea mândri, potrivit documentelor oficiale, cu o „ladă de zestre“ care să te impresioneze. El deţinea o casă la Târgovişte şi un mini-parc auto, în care erau „garate“ un Nissan Patrol, fabricat în 1992, şi un Dodge Ram, fabricat în 1995. Din punct de vedere financiar, vicepreşedintele CJC va avea însă de furcă.
 
Până în anul 2019, are de achitat un credit de 32.500 de lei, iar până în anul 2032, un alt credit, în valoare de 65.000 de euro. Totul în contextul în care, în anul fiscal 2015, familia Palaz nu avusese venituri oficiale. În declaraţia de avere erau trecute doar alocaţiile celor doi copii.
 
Potrivit declaraţiei de interese, vicepreşedintele CJC avea doar „interese“ politice, fiind preşedintele Organizaţiei Judeţene PMP Constanţa şi vicepreşedinte în Consiliul Executiv Naţional al PMP.
 
Şi în 2017, declaraţia de avere a lui Palaz era aproape neschimbată. Nu s-a reactualizat decât în privinţa indemnizaţiei încasate ca vicepreşedinte al CJC, în valoare de 29.111 lei, în anul 2016. Alocaţia de stat pentru copii depăşeşte cu puţin 1.000 de lei.

Nici ultimele documente depuse în această lună nu evidenţiază schimbări în averea vicelui CJC. Indemnizaţia i-a crescut, faţă de 2016, până la 92.629 de lei. În declaraţie sunt amintite şi alocaţiile copiilor, în valoare de 2.016 lei.

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Claudiu Palaz.

Citeşte şi:

Cât a câştigat anul trecut preşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Marius Horia Ţuţuianu? (documente)

Veniturile alesului au crescut Cât a câştigat în anul fiscal 2017 liderul consilierilor judeţeni liberali, Marian Iordache? (documente)


Daniel Turcu, de la PMP, are de rambursat în 2018 un credit. Nu deţine bunuri, dar de când a devenit consilier i-au crescut veniturile! (documente)

În 2017 a încasat prima pensie şi a vândut terenuri moştenite de la socri Consilierul judeţean (PNL Constanţa) Gheorghe Lămureanu, om de afaceri pe banii nevestei?! (documente)

Aleşii judeţeni Ionela Lockman, Ion Marinescu şi Gheorghe Lămureanu şi-au depus rapoartele de activitate (documente)

Împătimit al distracţiilor şi vacanţelor exotice şi mai puţin al administraţiei, Sorin Mocianu, consilier judeţean PNL, avere neschimbată de la începutul mandatului - o casă şi o remorcă! (documente)

Declaraţii de avere Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanţa - o moştenire?! Consilierul judeţean deţine şi o agenţie de turism (documente)

Fiul administratorului Cimitirului Central Oficial, trăieşte doar din indemnizaţia de consilier judeţean, deşi conduce o maşină de lux şi a reuşit să economisească bani frumoşi. Ce ascunde Cosmin Rareş Drăghici (PSD)? (documente)

Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Nicoleta Bercaru A dat chix în afaceri, dar a luat-o de la capăt. Deţine patru autoturisme şi trăieşte „pe credit“ (documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii