Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:17 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Funcția de director general al Administrației Porturilor Constanța, scoasă oficial la concurs

ro

20 Oct, 2020 09:02 4693 Marime text

 
  • În prezent, funcția este asigurată de Costel Stanca.
  • În Secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial privind organizarea concursului pentru postul de director general al CN APM Constanța SA.

Compania Națională Administrația Porturilor Constanța SA a anunțat organizarea concursului pentru funcția de director general al companiei.

În prezent, funcția este asigurată de Costel Stanca.

Consiliul de Administrație al CN APM Constanța SA a anunțat organizarea concursului pentru ocuparea postului de director general al societății.

Conform anunțului, obiectivele urmărite în cadrul procedurii de evaluare și selecție a candidaților sunt îmbunătățirea performanțelor întreprinderii prin angajarea celei mai competente persoane capabile să îndeplinească atribuțiile funcției în condiții de eficiență, eficacitate și economicitate.

Potrivit condițiilor specifice, candidații pentru funcție trebuie să aibă „competenţe profesionale dovedite prin minimum 5 ani de experienţă în administrarea/managementul unor entităţi, persoane juridice ce desfăşoară activităţi specifice sectorului transport naval, logistic, operare portuară, administrarea infrastructurii de transport naval sau în cadrul autorităţilor administraţiei publice centrale sau locale ori instituţiilor publice, îndeplinind atribuţii de conducere în domeniul naval sau competențe profesionale dovedite prin minimum 5 ani de experiență în cadrul autorităților administrației publice centrale sau locale ori instituțiilor publice, îndeplinind atribuții de conducere, reglementare sau control in domeniul naval“.

De asemenea, se cer abilităţi de management, bune competenţe interpersonale (abilităţi de comunicare, organizare, negociere, lucru în echipă), cunoaşterea legislaţiei societăţilor comerciale şi a ordonanţei privind guvernanţa corporativă a întreprinderilor publice cunoştinţe de afaceri/legislative specifice domeniului de activitate al societăţii.

Selecția și evaluarea candidaților se va face în patru etape succesive.

Prima etapă este reprezentată de evaluarea conformității administrative a dosarelor și a eligibilității (finalizată cu Admis / Respins), urmată de publicarea scrisorii de așteptări și a listei scurte a candidaților pe pagina de internet a companiei, iar apoi, depunerea, în termen de cinci zile de la publicarea listei scurte și a scrisorii de așteptări, de către candidații admiși pe lista scurtă a unei declarații intenții.

Ultima etapă constă în susținerea interviului.

Rezultatul final al procedurii va fi publicat pe pagina de internet a CN APM Constanța SA.

Dosarele de candidatură se pot depune în termen de 30 de zile de la publicarea anunțului privind concursul, la sediul CN APM Constanța.

În Secțiunea Document puteți consulta anunțul oficial privind organizarea concursului pentru postul de director general al CN APM Constanța SA.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii