Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:53 21 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Profesorul Cornel Panait s-a retras din cursa pentru funcția de rector al Universității Maritime din Constanța

ro

07 Feb, 2024 11:01 1479 Marime text

  • Prof. univ. dr. ing. Cornel Panait s-a retras din cursa pentru funcția de rector al Universității Maritime din Constanța.
  • Cornel Panait va candida pentru funcția de președinte al Senatului.


Miercuri, 7 februarie, la Universitatea Maritimă din Constanța au loc alegeri pentru viitorul rector, care va avea un mandat de cinci ani.

Inițial au fost depuse patru candidaturi: profesorii Cornel Panait și Costel Stanca, precum și doi conferențiari – Ion Omocea și Gabriel Raicu.
 
Marți, 6 februarie, prof. univ. dr. ing. Cornel Panait s-a retras din cursa pentru funcția de rector al universității.
„Eram apt să continui proiectele pe care le desfășoară acum Universitatea. Însă aceste proiecte sunt pe termen lung și nu am vrut să existe un handicap legat de vârstă. Ar trebui să susținem un candidat care poate continua proiectele pe o perioadă lungă de timp. Activitatea mea didiactică și cea de membrul al Senatului continuă“, a declarat, pentru ZIUA de Constanța, profesorul Cornel Panait.

Senatul va valida, vineri, alegerile noului rector. Ulterior, pe 19 februarie, Universitatea Maritimă din Constanța va desfășura alegeri pentru funcția de președinte a Senatului.

„Voi candida pentru funcția de președinte al Senatului“, a mai spus, pentru ZIUA de Constanța, profesorul Cornel Panait.

PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:


Elevii de la Liceul „Traian“ din Constanța, premiul I la concursul internațional „Live in a Healthy Space Design Competition“

Proiectul de extindere a Bazei Nautice a UMC a ajuns la final

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii