Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:50 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Consilierul județean PNL George Măndilă nu deține bunuri. În schimb, are de lichidat mai multe credite și împrumuturi (documente)

ro

26 Jul, 2018 00:00 4363 Marime text
După ce, inițial, a renunțat la mandatul de consilier județean în octombrie 2016, liberalul George Măndilă revenea în CJ Constanța, după încetarea mandatului de ales județean deținut de liberalul Ovidiu Cupșa.

Măndilă a fost consilier județean în legislatura anterioară și membru în Biroul Politic Județean al PNL Constanța.
 
Conform declarației de avere a liberalului George Măndilă, depusă la învestire, „lada de zestre“ a alesului era goală. În schimb, acesta se „lăuda“ cu un credit bancar însumând 250.000 de lei, pe care va trebui să îl achite până în anul 2026.
 
Potrivit documentului, veniturile familiei Măndilă în anul fiscal 2016 au fost de 50.674 de lei. În declarația de avere depusă pentru anul 2017, consilierul a mai raportat încă un credit contractat în 2016 și scadent în 2019, în valoare de 20.000 de lei, și un împrumut de 10.000 de euro de la persoana fizică Stere Enache, ce trebuia restituit până în 2021.
 
La capitolul venituri, în anul fiscal anterior, familia Măndilă a raportat următoarele sume: 3.800 de lei din activitatea de consilier parlamentar, 7.600 de lei din activitatea de consilier tehnic și 5.500 de lei din indemnizația de ales județean. Soția, angajată la OCPI, a avut venituri de 5.500 de lei, iar copilul a încasat o alocație de 960 de lei.
 
Potrivit celei mai recente declarații de avere și de interese, depusă luna anul acesta, liberalul a mai contractat în 2018 un credit scadent în 2022, în valoare de 30.000 de lei. George Măndilă mai deține acțiuni la două SRL-uri, dar nu a încasat dividende. În anul fiscal 2017 a avut venituri din activitatea de consilier economic la o societate comercială, de pe urma căreia a încasat 11.400 de lei, iar din indemnizația de ales județean a obținut 9.732 de lei. Soția a încasat în același an 54.000 de lei din salarii, iar alocația mezinei familiei a fost în 2017 de aproape 1.000 de lei.
 
Aleșii locali, demnitarii, persoanele cu funcții de conducere și control, precum și funcționarii publici au obligația să își depună sau să își actualizeze declarațiile de avere și declarațiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanța prezintă averile și interesele demnitarilor așa cum apar acestea fie pe site-urile instituțiilor, fie pe cel al Agenției Naționale de Integritate.
 
În secțiunea „Documente“ puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale consilierului județean PNL George Măndilă.
 
Citește și: 

Declarații de avere Averea și interesele consilierului județean PMP Florin Goidea (documente)

 
Declarații de avere Averea și interesele consilierului județean PNL Marius Enescu la doi ani de mandat! (documente)
 
Declarații de avere Consilierul județean ALDE Marcel Savlovschi a achiziționat un apartament în capitală în primii doi ani de mandat (documente)
 
Declarație de avere Consilierul județean Adriana Veronica Gheorghe (PSD), avere neschimbată, venituri mai mari (documente)
 
Declarație de avere Cât a câștigat consilierul județean PSD Gheorghe Donțu după primii doi ani de mandat? (documente)

Averea și interesele consilierului județean PSD Vasile Moldovanu. Investiții în terenuri și clădiri (documente)

Cât a încasat anul trecut consilierul județean Steluța Lebidov, venită în locul lui Emil Banias (documente)

Este printre cei mai bogați aleși Averea și interesele consilierului județean PNL Marian Crușoveanu (documente)

Constanța. Averea și interesele liberalului Radu Bogdan Matei la jumătatea mandatului de consilier județean (documente)

Consilierul județean Mircea Pintilie are venituri din indemnizație, pensie, arendă și dividende. Anul acesta și-a vândut bunurile moștenite în 2017! (documente)

Recent, a vândut un imobil. Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreședintele CJC Daniel Learciu (ALDE)? (documente)

Ce venituri a avut în anul fiscal 2017 vicepreședintele CJC Claudiu Palaz (PMP)? (documente)

Cât a câștigat anul trecut președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu? (documente)

Veniturile alesului au crescut Cât a câștigat în anul fiscal 2017 liderul consilierilor județeni liberali, Marian Iordache? (documente)

Daniel Turcu, de la PMP, are de rambursat în 2018 un credit. Nu deține bunuri, dar de când a devenit consilier i-au crescut veniturile! (documente)

În 2017 a încasat prima pensie și a vândut terenuri moștenite de la socri Consilierul județean (PNL Constanța) Gheorghe Lămureanu, om de afaceri pe banii nevestei?! (documente)

Aleșii județeni Ionela Lockman, Ion Marinescu și Gheorghe Lămureanu și-au depus rapoartele de activitate (documente)

Împătimit al distracțiilor și vacanțelor exotice și mai puțin al administrației, Sorin Mocianu, consilier județean PNL, avere neschimbată de la începutul mandatului - o casă și o remorcă! (documente)

Declarații de avere Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanța - o moștenire?! Consilierul județean deține și o agenție de turism (documente)

Fiul administratorului Cimitirului Central Oficial, trăiește doar din indemnizația de consilier județean, deși conduce o mașină de lux și a reușit să economisească bani frumoși. Ce ascunde Cosmin Rareș Drăghici (PSD)? (documente)

Averea și interesele consilierului județean PSD Nicoleta Bercaru A dat chix în afaceri, dar a luat-o de la capăt. Deține patru autoturisme și trăiește „pe credit“ (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii