Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:26 23 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CN Administrația Porturilor Maritime, contract cu firma unui fost director (document)

ro

26 Nov, 2021 00:00 2041 Marime text
  • Costel Stanca, fost director general CN APM, prin firma sa a încheiat un contract cu instituția pe care a condus-o
 
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a atribuit, în urma unei licitații publice, un contract pentru achiziția unui serviciu necesar implementării unui program la Constanța.
 
Este vorba de un instrument de calcul și raport privind impactul întreținerii senalului navigabil proiect DTP3-576-3.1 – Dionysus „Integrating Danube Region into Smart and Sustainable Multi-modal and Intermodal Transport Chains” (Programul Transnational Dunărea 2014-2020). Atribuirea a avut loc pe 22 noiembrie a.c.
 
Obiectul contractului constă în servicii de elaborare a două livrabile al căror subiect îl reprezintă șenalul navigabil al fluviului Dunărea:

1. Instrument de calcul al impactului întreținerii șenalului navigabil (Fairway maintenance impact calculation tool)”. Termenul de elaborare și predare al Instrumentului este de max 30 zile calendaristice de la semnarea contractului.

2. Raport privind impactul întreținerii șenalului navigabil (Fairway maintenance impact report)
 
Valoarea finală a contractului este de 132.000 lei, iar firma câștigătoare este Atlas Research SRL.
 

Despre Atlas ResearchSocietatea a fost înființată în anul 2008, cu sediul social în municipiul Constanța, strada Vasile Alecsandri. Asociat unic și administrator este Costel Stanca, fost director al CN APM Constanța. Conform Confidas.ro, în anul 2020, firma cu un singur angajat a avut o cifră de afaceri de 195.487 lei, cu un profit de 89.996 lei.
 

Fost consilier județean PNL, Costel Stanca a fost director general provizoriu al CN APM SA în 2020, urmat apoi de actualul director, Florin Goidea.
 
Amintim că în Monitorul Oficial al României, a fost publicată decizia cu nr. 1 din data de 1 februarie 2021 a societății Atlas Research SRL. În urma ședinței, asociatul unic, Robert-Lucian Stanca, a decis cooptarea lui Costel Stanca, cu un aport de capital social de 100 lei.
 
Despre toate procedurile publice cu impact asupra județului Constanța, cine și ce cumpără, cine și cât câștigă puteți citi accesând categoria „Combaterea criminalității în achizițiile publice“.   În secțiunea „Documente“ puteți consulta anunțul de atribuire a contractului.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Mandatul lui Costel Stanca, director al CN APM Constanța, prelungit

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii