Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţii de avere Ce o recomandă pe Sabrina de la PSD Constanţa - o moştenire?! Consilierul judeţean deţine şi o agenţie de turism (documente)

ro

22 Jun, 2018 00:00 8891 Marime text

Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele aleşilor locali şi judeţeni, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În vara anului 2016, în CJ Constanţa intra în calitate de consilier Maria Sabrina Nedelcu (PSD). Vă vine să credeţi sau nu, tânăra social-democrată, care s-a remarcat printr-un conflict cu protestatarii #rezist, pe care i-a catalogat drept „putori“, nu are nici astăzi, cum nu avea nici în 2016, nimic în „lada de zestre“.
 
Potrivit declaraţiei de avere completate luna aceasta, Maria Sabrina Nedelcu locuieşte în Năvodari, însă nu are nicio locuinţă proprietate personală, nu deţine niciun teren sau autoturism.
 
Dacă în anul fiscal 2015 nu avea niciun venit realizat în urma vreunui loc de muncă, aceasta trăind, practic, din moştenirea primită de la Tudora Nitu, din Nuntaşi, judeţul Constanţa, moştenire estimată la 280.000 de euro, în 2017 a raportat venituri de 3.941 de lei din indemnizaţia de consilier judeţean şi de 100.000 de lei - din dividende neîncasate de la SC Princess Active Company, cu sediul în Agigea, unde este asociat unic şi administrator.
Firma manageriază o agenţie de turism. Cu toate acestea, activitatea de administrator nu-i aduce niciun beneficiu financiar.
 
Nici în declaraţiile de avere, respectiv în cele de interese aferente anului în curs nu apar modificări notabile. Ce-i drept, indemnizaţia de ales judeţean i-a adus anul trecut venituri ceva mai mari decât în anul precedent, respectiv, 5.567 de lei.
 
Facem menţiunea că Sabrina Nedelcu nu a depus niciun raport de activitate de la începutul mandatului şi până în prezent, deşi legea prevede acest lucru. Probabil şi pentru că reprezentanta PSD obişnuieşte să tragă chiulul atât la şedinţele de Consiliu Judeţean, cât şi la cele ale comisiilor de specialitate.
 
În secţiunea „Documente“ regăsiţi declaraţiile de avere şi de interese ale alesului judeţean Maria Sabrina Nedelcu.

Citeşte şi:

Fiul administratorului Cimitirului Central Oficial, trăieşte doar din indemnizaţia de consilier judeţean, deşi conduce o maşină de lux şi a reuşit să economisească bani frumoşi. Ce ascunde Cosmin Rareş Drăghici (PSD)? (documente)

Averea şi interesele consilierului judeţean PSD Nicoleta Bercaru A dat chix în afaceri, dar a luat-o de la capăt. Deţine patru autoturisme şi trăieşte „pe credit“ (documente)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii