Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Dinu Patriciu Nu m-am certat niciodată cu Traian Băsescu

ro

27 Jul, 2011 08:07 810 Marime text

Omul de afaceri spune nonşalant, într-un interviu acordat EVZ, că nu s-a certat niciodată cu Traian Băsescu şi îşi menţine distanţa seniorială faţă de actualul lider al PNL, Crin Antonescu, căruia îi dă sfaturi de luptă în tranşeele USL.

"Eu nu m-am certat niciodată cu Traian Băsescu. Dar am convingerea că am fost persecutat de Traian Băsescu pentru că această idee fixă, pe care a avut-o mai ales în primii lui ani de guvernare, când se lupta ca şi partidul comunist chinez cu tigri de hârtie (râde), l-a făcut să creadă că poate chiar popula ţepele din Piaţa Victoriei cu oameni nevinovaţi. Ceea ce n-a ţinut. Dar atunci m-am simţit umilit de faptul că sunt amestecat cu tot felul de pungaşi. Treabă care în mentalitatea publică s-a păstrat, spuen Dinu Patriciu înevz.

Dinu Patriciu spune că relaţia cu Crin Antonescu "este o relaţie, uman, foarte bună. Dar ne despart nişte... nici măcar n-aş spune gânduri politice diferite... ci, un mod de acţiune. Eu nu cred că alianţa struţo-cămilă între socialişti şi liberali poate aduce ceva bun acestei ţări astăzi, dacă nu este dominată de liberali. Folosirea PSD-ului ca masă de manevră ar fi ceea ce PNL-ul ar fi trebuit să facă"

Sursa: http://www.realitatea.net/

 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii