Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:44 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE În ce direcție se îndreaptă orașul Mangalia? (VIDEO)

ro

09 Apr, 2024 11:45 677 Marime text
Direcția în care se îndreaptă orașul Mangalia este importantă pentru miile de locuitori, dar și pentru restul de turiști care traversează sudul litoralului an de an.
 
Fie că vorbim de spații verzi, de Pădurea Comorova sau de infrastructura orașului de la malul mării, Mangalia trebuie să fie un punct de reper pentru Dobrogea. Consilierul județean Semiran Abdurefi, care este și președinte USR Mangalia, intră în cursa pentru fotoliul de primar al localității Mangalia.
 
În cadrul unui interviu live la ZIUA de Constanța, vom discuta cu Semiran Abdurefi despre activitatea sa în calitate de consilier județean, dar și despre construcțiile de pe taluzul din Mangalia. Interviul va avea loc pe 10 aprilie 2024, de la ora 11.00.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și

ZIUA LIVE Politica faptelor vs. Constanța proiectelor!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii