Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:21 01 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ZIUA LIVE Comuna Ghindărești, în viziunea candidatului USR la primărie - Mihai Vîlcu

ro

18 Apr, 2024 09:43 750 Marime text
Mihai Vîlcu  este candidatul USR pentru funcția de primar al comunei Ghindărești, județul Constanța. Este consilier parlamentar în Senatul României. Totodată, în anul 2021, Mihai Vîlcu a fost subprefect al Județului Constanța, iar anterior a ocupat și poziția de consilier local în cadrul Consiliului Local al comunei Ghindărești.
 
Anul acesta, intră în cursa pentru fotoliul de primar al comunei Ghindărești, din partea USR, iar ce își dorește pentru localitatea constănțeană și cu ce viziune și proiecte se va prezenta în fața locuitorilor vom discuta în detaliu.
 
În cadrul unui interviu live la ZIUA de Constanța, vom discuta cu Mihai Vîlcu, candidatul USR pentru Primăria Ghindărești, despre ce proiecte are în plan pentru comuna Ghindărești, ce își dorește dacă ajunge primar și ce promisiuni le va face cetățenilor. Interviul va avea loc pe 19 aprilie 2024, de la ora 11.00.


ZIUA LIVE poate fi urmărită pe site-ul nostru ZIUAConstanta.ro și pe www.facebook.com/ziuaconstanta, unde așteptăm și întrebările dumneavoastră.


ZIUA LIVE Perspective și proiecte pentru comunele Bărăganu și Cerchezu
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii