Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:38 04 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanta A fost redeschis dosarul lui Radu Mazare privind defilarea in uniforma de nazist

ro

07 Mar, 2010 20:31 1230 Marime text

Dosarul primarului municipiului Constanţa, Radu Mazăre, privind defilarea, la o prezentare de modă de anul trecut, cu o uniformă de ofiţer german a fost redeschis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

Radu Mazăre a precizat, astăzi, la conferinţă de presăde la sediul PSD Constanţa, că au fost înregistrate două plângeri la Parchet în urma acelei defilări de modă, una făcută de un cetăţean pe internet şi una făcută de cineva din Timişoara. Edilul a mai declarat că deşi la Parchetul Constanţa a fost instrumentat acest grav abuz, această gravă încălcare a legii, s-a dat neînceperea urmăririi penale, având în vedere că cei doi reclamanţi nu au putut fi contactaţi. NUP s-a dat în luna ianuarie, la mijlocul lui ianuarie s-a schimbat procurorul şef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel şi a fost numită cu delegare doamna Adina Florea pentru şase luni de zile", a precizat Mazăre.

Primarul a susţinut că noul procuror şef a fost numit "pentru că şi-a asumat promisiunea, aşa cum au făcut şi alţii înainte, că o să-l facă pe Mazăre, mai exact că o să-l bage în puşcărie". "Şi urmarea a fost că dosarul şi verdictul de NUP a fost infirmat, s-a redeschis dosarul şi vajnica procuroare luptătoare pentru dreptate a dat şi câteva obiective care trebuie urmărite", a afirmat Mazăre.

Sursa: newsin.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii