Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:46 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarații de avere Constanța Averea și interesele Danielei-Alina Borcan, secretar general al comunei Tuzla (DOCUMENTE)

ro

03 May, 2024 18:42 1016 Marime text

 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Danielei-Alina Borcan, având funcţia de secretar general al comunei Tuzla, județul Constanța, documente preluate de pe site-ul oficial al instituției.

 
În ultima declarație de avere, depusă pe 25.05.2023, a menționat că deţine un teren intravilan în Constanța(12 m2) dobândit prin contract de vânzare- cumpărare, la care deține o cotă parte și un al teren intravilan în Eforie Nord (10 m2), dobândit prin contract de vânzare- cumpărare, la care deține o cotă parte. Aceasta are și două apartamente: unul în Constanța (44 m2) și altul în Eforie Nord (36 m2), dobândite prin contracte de vânzare- cumpărare.  
 
Conform datelor înscrise în document, aceasta are și două mașini: Kia Sportage și Volkswagen Brek, dobândite prin contracte de vânzare- cumpărare.  
 
Borcan a înscris în declarația de avere și un apartament înstrăinat la data de 25.04.2022, în valoare de 58.000 euro.

La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menţionat venituri din salarii, astfel: 61.890 lei de la Primăria Tuzla și salariul soțului de 58.343 lei de la Regia Autonomă Județeană Drumuri și Poduri, Constanța.
 
În ceea ce privește venituri din activităţi independente, a declarat suma de 4.950 lei ca și coordonator recensământul populației dar și suma de 6.000 lei obținută din chirie, împreună cu soțul.
 
Privitor la venituri din activităţi agricole, soțul a obținut din arendă suma de 10.780 lei.
 
La rubrica venituri din alte surse a declarant suma de 1.450 lei, vouchere de vacanță și aceiași sumă de 1.450 lei vouchere de vacanță, aparținând soțului.

Borcan nu a declarat interese.
 
  

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale Danielei-Alina Borcan. Citește și:

Declarații de Avere ConstanțaAverea și interesele Vasilicăi Olteanu secretar general UAT la Comuna Siliștea (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii