Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:24 21 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Prețuri mari în Vama Veche- „Mă băiatule, unde am ajuns? În ce lume cineva ar da 28 de lei pe o cutie?“ (VIDEO)

ro

03 May, 2024 19:10 2367 Marime text

O tânără a făcut o postare pe o rețea de socializare în timp ce se afla în Vama Veche, exprimându-și mirarea față de prețurile ridicate.
 
Ea a verificat prețurile unor produse, inclusiv suc Fanta și Cola, care erau de 12,50 lei pentru o sticlă de 500 ml fiecare. Apoi, a comentat prețurile altor produse, cum ar fi punga de Bake Rolls la 14 lei și un Snickers la 12 lei. Cu un buget de 50 de lei, a exprimat curiozitatea de a vedea ce poate cumpăra cu această sumă, sfătuindu-i pe ceilalți să nu cheltuie prea mult pe cafea, sugerând că un produs era listat la 42 de lei

„Dacă tot suntem în Vama Veche, vreau să mă conving dacă e scump în Vamă, cum am tot auzit. Să vedem care sunt preţurile! Ia uite! 500 de ML (n.r. de suc Fanta), 12 lei şi 50 de bani.
 
Uite, şi Cola la fel! Stop, stop! Până aici, gata! O pungă de Bake Rolls, cât are? 80 de grame, uite cât e, 14 lei! Te rog! Snickers, 12 lei.
 
Am venit cu 50 de lei. Vreau să văd ce pot să-mi iau cu 50 de lei. Să nu cumva să vreţi să vă luaţi cafea! (n.r. arată spre un preţ de 42 de lei)”, a spus tânăra în postarea de pe TikTok.

Tânăra s-a întrebat retoric în ce lume cineva ar plăti 28 de lei pentru o cutie de Pringles, exprimându-și consternarea față de aceste prețuri.

„Nu se mai poate aplica chestia aia că te duci la o fată cu o ciocolată. 40 de lei. 25 de lei o d-asta de… (n.r. biscuiţi cu ciocolată). 40 de grame de Pringles, 15 lei. Un corn 7Days Max, 12 lei. Mă băiatule, unde am ajuns? În ce lume cineva ar da 28 de lei pe o cutie de Pringles?”, a spus indignată tânăra.

Aceasta a continuat să critice prețurile ridicate, remarcând că pufuleții costă 9 lei, afirmând că aceștia sunt cumpărați de cei săraci care nu au altceva de mâncat. Ea și-a exprimat dorința de a pleca din locație, considerând că prețurile sunt mult mai mari decât se aștepta și decât în anii precedenți. Cu toate acestea, a subliniat că Vama Veche rămâne Vama Veche, dar ar fi înțeles dacă prețurile ar fi fost mai mari într-un loc precum Loft.

„9 lei pufuleţii ăştia, că pe ăştia ţi-i iei când eşti sărac şi efectiv n-ai ce să mănânci. Vreau să plec de aici că sunt foarte scumpe, sunt mai scumpe decât ştiam eu, oricum, mai scumpe decât anii trecuţi. Şi totuşi Vama Veche e Vama Veche, frate, dacă era la Loft mai înţelegeam”, a mai menționat tânăra.







 
@romania_fastforward Prețurile din Vamă m-au făcut să mă simt săracă #vamaveche #preturi #supermarket #mancare #scump #romaniafastforward #stiri #infos #fyp ♬ sunet original - Romania Fast Forward




video: Tik-Tok/ Romania Fast Forward


Citește și:

Știri ConstanțaAmenzi în Vama Veche! Ce a constatat Poliția
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii