Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:10 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoritatile locale din Muntenia si Dobrogea se intalnesc sa discute despre criza economica

ro

21 Jun, 2010 19:02 761 Marime text

Săptămâna aceasta, la Ploieşti, pe 24 iunie 2010, se va desfăşura a patra ediţie a Simpozionului de Administraţie Publică Locală intitulat "Soluţii pentru administraţiile locale în contextul crizei economice". La acesta sunt invitaţi să participe primarii şi preşedinţii de Consilii Judeţene din toate judeţele regiunilor Muntenia şi Dobrogea: Buzău, Brăila, Ialomiţa, Tulcea,Constanţa, Călăraşi, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Argeş, Prahova,Bucureşti, Dâmboviţa.

Această conferinţă este a patra şi ultima ediţie a întâlnirilor pentru administraţia publică, din diferite zone ale ţării, pentru prima jumătate a anului 2010. În cadrul Simpozionului, organizat de BTL Design, împreună cu Federaţia Autorităţilor Locale din România, Asociaţia Oraşelor din România şi Asociaţia Municipiilor din România, se vor discuta oportunităţile de colaborare între autorităţile locale şi mediul privat, iar companiile private vor putea dialoga cu administraţia locală pentru a oferi soluţii.

Companiile prezente şi reprezentanţi ai Ministerului de Finanţe, Ministerului Mediului şi Pădurilor şi de la Ministerul Administratiei şi Internelor vor participa la acest simpozion pentru a explica reprezentanţilor autorităţilor locale cum pot să-şi rezolve problemele mai eficient în condiţii de criză.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii