Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:00 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Firme Constanța O societate din domeniul agricol și-a schimbat numele și a fost preluată de un asociat nou

ro

27 Apr, 2024 16:13 603 Marime text
  • Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 26 aprilie 2024, firma funcționează din 18 septembrie 2018, are sediul pe strada Ana Ipătescu nr. 37, în Constanța și obiectul de activitate declarat la RECOM este „Intermedieri în comerțul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile și cu semifabricate”


Conform deciziei nr. 1 din 4 martie 2024, Sorin Lucian Crînguș a decis schimbarea numelui societății Overland Green SRL în Moesia Agricomm SRL.

Asociatul unic menționat mai sus a decis să renunțe la toate obiectele secundare de activitate și completarea obiectului secundar de activitate cu următoarele: „comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrat.”

De asemenea, Sorin Lucian Crînguș s-a retras din firmă, în locul lui venind Samina Maria Crînguș, domiciliată în Constanța. Ea a preluat întreg capitalul social, în valoare de 200 de lei.

Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 1997 din data de 22 aprilie 2024.
 

Despre Moesia Agricomm SRL

Potrivit termene.ro, platformă consultată vineri, 26 aprilie 2024, firma funcționează din 18 septembrie 2018, are sediul pe strada Ana Ipătescu nr. 37, în Constanța și obiectul de activitate declarat la RECOM este „Intermedieri în comerțul cu materii prime agricole, animale vii, materii prime textile și cu semifabricate”.


Noul asociat, Samina – Maria Crînguș, mai apare în Golden Grain Commodities SRL, Golden Grain Organics SRL și Quantus Fast SRL (radiată).


Sorin Lucian Crînguș, administratorul, mai este prezent în: Golden Grain Commodities SRL și Golden Grain Organics SRL.


Conform termene.ro, în anul 2022, Moesia Agricomm SRL a raportat o cifră de afaceri de peste 90.000 de lei, un profit de peste 25.000 de lei și un angajat.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Citește și:

Firme Constanța Un nou administrator în cadrul Medical See SRL

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii