Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atlantic Blue Construct SRL s-a mutat cu sediul în satul 2 Mai, comuna Limanu, județul Constanța

ro

27 Apr, 2024 16:11 369 Marime text
  • Datele de pe termene.ro arată că Atlantic Blue Construct SRL funcționează din anul 2016, obiectul de activitate este „lucrări de învelitori, sarpante și terase la construcții”, iar fostul sediu era în Mangalia, județul Constanța


Daniela – Simona Popa, asociatul unic al Atlantic Blue Construct SRL, a hotărât mutarea sediului societății la următoarea adresă: satul 2 Mai, comuna Limanu, strada Nucilor nr. 16, județul Constanța.


Administrarea firmei va fi în continuare făcută de Daniela – Simona Popa, pe o perioadă de 50 de ani, cu puteri depline de reprezentare și de administrare.


Se modifică durata de funcționare a societății ca fiind „nedeterminată”.


Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial partea a IV-a, nr. 2015 din data de 23 aprilie 2024.
 

Despre Atlantic Blue Construct SRL

Datele de pe termene.ro arată că Atlantic Blue Construct SRL funcționează din anul 2016, obiectul de activitate este „lucrări de învelitori, sarpante și terase la construcții”, iar fostul sediu era în Mangalia, județul Constanța.


Cifra de afaceri a firmei înregistrată în 2022 a fost de 3.693.623 de lei, profitul a fost egal cu 22.182 de lei și numărul angajaților a fost egal cu 28.


Potrivit termene.ro, Daniela – Simona Popa nu apare și în alte societăți.


Sursa citată arată că Atlantic Blue Construct SRL are 33 de cumpărări directe obținute, ultimele datând din perioada august – septembrie 2022, fiind încheiate cu Școala Gimnazială nr. 1, Limanu. Pe deasupra, mai are adjudecate alte șase licitații publice, parafate cu Primăria Limanu și Compania Națională de Investiții SA.


Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Firme Constanța Familia Bucovală mută sediul social al firmei Bueno Comp SRL!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii