Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au început înscrierile pentru Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa. Ce beneficii vor avea viitorii elevi

ro

11 Apr, 2018 12:36 4483 Marime text
Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza” din Constanţa îşi va deschide porţile, din această toamnă.
 
Calendarul activităţilor specifice recrutării cuprinde două momente importante. Perioada 2-20 aprilie este destinată depunerii dosarelor de înscriere la centrele zonale de selecţie şi orientare. Procesul de selecție va avea loc între 24 aprilie și 4 mai.
 

”Ai vârsta de cel mult 16 ani împliniți și ai absolvit sau vei absolvi anul acesta învățământul gimnazial? Mai sunt 10 zile în care te poți înscrie la concursul de admitere pentru Colegiul Național Militar ”Alexandru Ioan Cuza” din Constanța. Noi am pregătit 120 de locuri pentru viiitorii elevi de clasa a IX-a, din anul școlar 2018-2019. Bineînțeles că îți vom asigura gratuit cazarea, hrănirea, echiparea și școlarizarea în timpul celor patru ani de liceu militar, când vei fi alături de noi, în marea familie a Forțelor Navale Române. Telefonează acum la centrul militar din județul tău și află toate cerințele pe care trebuie să le îndeplinești! Recrutare MApN  (aici lista cu numere de telefon din toată țara: https://dmru.mapn.ro/…/web…/fileslib/upload/files/Adrese.pdf)” – se arată în mesajul postat de Forțele Navale Române pe Facebook.

Sursa foto: Facebook/Fortele Navale Romane
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii