Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reprezentanți ai Centrului Militar Zonal Constanța în mijlocul elevilor de la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpăna (GALERIE FOTO)

ro

08 Feb, 2024 18:23 849 Marime text
Sursa galeriei foto: Facebook/Centrul Militar Zonal ConstanțaReprezentanți ai Centrului militar zonal Constanța, însotiti de elevi ai Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța, au fost prezenți astăzi, 8 februarie 2024, în mijlocul elevilor de la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu" Cumpăna, pentru a le oferi informații legate de învățământul militar, de statutul de elev militar precum si de oportunitățile și avantajele ce li se arată prin alegerea drumului drept si demn către cariera militară.

Comandantul Centrului militar zonal Constanța, comandor ing. Ion Tatarici și plt.maj. Eric Adrian le-au vorbit elevilor de clasa a VIII-a despre oportunitățile, riscurile, dar și beneficiile pe care le oferă o carieră militară și le-au prezentat oferta educațională a Ministerului Apărării Naționale, o dată cu toate informațiile necesare înscrierii la colegiile naționale militare.

Potrivit reprezentanților Centrului Militar Zonal Constanța, la rândul lor, elev caporal Sighicelli Christian si elev fruntas Băluță Maria Daria, elevi ai Colegiul Național Militar "Alexandru Ioan Cuza" Constanța, au punctat aspecte importante din activitatea școlară și experiențele pe care le-au acumulat până acum.

„Învățământul liceal militar este gratuit și are ca misiune pregătirea științifică și umanistă generală a elevilor prin studii de nivel liceal, pe filiera vocațională, în profilul militar, specializarea matematică-informatică.
 Mai multe informații și consiliere privind înscrierea, în vederea participării la selecție și admitere, se pot obține de la personalul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului militar zonal Constanţa, situat în Constanţa, str. Mircea cel Bătrân nr. 106, în zilele de luni, miercuri, joi și vineri între orele 08.00-16.00, respectiv marți între orele 10.00-18.00 sau la numerele de telefon: 0241 484 399, 0241 484 350 şi 0757 078 206“ - au mai precizat reprezentanții Centrului Militar Constanța.

Citește și: 

Știri ConstanțaBrigada 9 Mecanizată "Mărăşeşti"- „Devino camaradul nostru!“ Detalii despre recrutare
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii