Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:03 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Promovarea ofertei educaționale la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (FOTO)

ro

23 Mar, 2024 09:34 580 Marime text
Sursă foto: Facebook/Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”
 
  • Cu entuziasm și inimile deschise, cei doi cadeți au răspuns la întrebările elevilor de gimnaziu aflați în ultimul an, oferindu-le îndrumare în ceea ce privește o potențială carieră militară.
     
Miercuri, 20 martie, doi elevi din cadrul Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza”, alături de un reprezentant al Centrului Militar Zonal Constanța, au făcut o vizită elevilor din clasa a VIII-a, pentru a prezenta oferta noastră educațională și a-i familiariza pe aceștia cu aspecte din viața unui elev militar, transmite CNMAIC.

Cu entuziasm și inimile deschise, cei doi cadeți au răspuns la întrebările elevilor de gimnaziu aflați în ultimul an, oferindu-le îndrumare în ceea ce privește o potențială carieră militară.

„Elevii colegiului nostru participă constant la campaniile de promovare a carierei militare, ale Centrului Militar Constanța, formând o adevărată echipă împreună cu aceștia”, a încheiat sursa citată.



Citește și:
În Constanța: Concurs cu tematică ecologică, „Metamorfoza - O Nouă Viață", organizat la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza"
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii