Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

În Constanța Concurs cu tematică ecologică, „Metamorfoza - O Nouă Viață", organizat la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza"

ro

24 Feb, 2024 08:40 674 Marime text

Sursa foto: Facebook/CNMAIC


 
  • În data de 22 februarie, în penultima zi a Săptămânii Verzi de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza", elevii au organizat un concurs cu tematică ecologică, intitulat „Metamorfoza - O Nouă Viață".
 
 În data de 22 februarie, în penultima zi a Săptămânii Verzi de la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza", elevii au organizat un concurs cu tematică ecologică, intitulat „Metamorfoza - O Nouă Viață".
 
 Cu entuziasm și creativitate, aceștia au adus la viață diverse personaje, prin intermediul unor costume ecologice inovatoare, printre care se numără Scufița Roșie, Sofia I și Batman.
 

„Le transmitem tuturor elevilor sincere felicitări pentru efortul depus și pentru contribuția lor la promovarea conștientizării ecologice în cadrul comunității școlare. Felicitări pentru inițiativă și pentru faptul că ați evidențiat importanța protejării mediului înconjurător!”, au spus reprezentanții colegiului.
 

Citește și
Ziua Internațională a Sportului Militar, sărbătorită la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii