Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:44 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizie definitivă a instanței în procesul dintre Black Sea Euro Investments și Colegiul Naţional Militar „Alexandru Ioan Cuza“ Constanța

ro

23 Mar, 2024 14:48 559 Marime text
Pe rolul Curții de Apel Constanța se află dosarul 5123/118/2023 ce are ca obiect „litigiu privind achiziţiile publice“.  Dosarul a fost înregistrat la data de 19 februarie 2024 la Secţia de contencios administrativ şi fiscal, fiind în stadiul de apel, iar ultima modificare a fost operată în data de 22 martie 2024.

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt SC Black Sea Euro Investments SRL - apelant reclamant și Unitatea Militară 02191 Constanţa - Colegiul Naţional Militar Alexandru Ioan Cuza - intimat Pârât.

La termenul din 21 martie 2024 instanța a admis excepție inadmisibilității apelului.

 „Solutia pe scurt: Dc. Admite excepţia inadmisibilităţii apelului. Respinge apelul formulat de apelanta reclamantă BLACK SEA EURO INVESTMENTS SRL în contradictoriu cu intimata pârâtă - UNITATEA MILITARĂ 02191 CONSTANŢA- COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR "ALEXANDRU IOAN CUZA", ca inadmisibil. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei astăzi, 21.03.2024. “ – se arată în minuta instanței.

Despre SC Black Sea Euro Investments SRL

Conform termene.ro, firma are sediul în Constanța, strada Sola 123 se ocupă de activități de ambalare și funcționează din anul 2007. Asociat unic și administrator este Mihai Cantaragiu.

Din 2007, până în prezent, Black Sea Euroinvestment SRL a câștigat, prin negociere directă, 69 de contracte de la instituții publice, precum și 486 de licitații.

Printre autoritățile publice cu care se semnat Black Sea Euroinvestment SRL se numără: Direcția de Asistență și Protecție Sociala Tulcea, Spitalul Clinic de Psihiatrie Elisabeta Doamna, Complexul Rezidențial de Servicii Sociale Roman, Clubul Sportiv Olimpia, Spitalul Județen de Urgență "Mavromati" Botoșani,  Institutul Național de Boli Infecțioase "Prof. Dr. Matei Balș", Spitalul Municipal Caracal,  Direcția Generală de Asistenta Socială și Protectia Copilului, Ministerul Apărării - U.M. 02192 și altele.

În anul 2022, firma a înregistrat o cifră de afaceri de 16.686.310 de lei și un profit de 332.903 lei. De asemenea, a raportat șapte angajați.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru documentarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.


Citește și: 

Spitalul Militar de Urgență Constanța, dat în judecată de Black Sea Euro Investments SRL. La mijloc, un litigiu privind achizițiile publice
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii