Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:16 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ziua Națională a Lecturii celebrată la Colegiul Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța (GALERIE FOTO)

ro

18 Feb, 2024 14:47 602 Marime text
Sursă foto: CNMAIC
 
  • Joi, 15 februarie, CNMAIC a sărbătorit Ziua Națională a Lecturii.

„Citește! Numai citind mereu, creierul tău va deveni un laborator nesfârșit de idei și imaginații." - Mihai Eminescu


Joi, 15 februarie, CNMAIC a sărbătorit Ziua Națională a Lecturii. Această zi este deosebit de importantă pentru a ne reaminti beneficiile cititului, conform ColegiulUI Național Militar „Alexandru Ioan Cuza” Constanța.

Cărțile reprezintă nu doar cei mai buni educatori și modelatori ai comportamentului și stilului nostru de viață, ele sunt și cei mai mari critici ai realității. Prin lectură, dobândim înțelepciune și fericire, iar o carte poate deschide perspective noi asupra lumii înconjurătoare, oferindu-ne prilejul de a ne regăsi în rândurile citite și furnizându-ne exemple de urmat în viața de zi cu zi.

Este crucial să acordăm o atenție deosebită acestei zile, deoarece nu suficient de des oferim atenție unui subiect care, de multe ori, cade în uitare. Avem datoria să protejăm cărțile, deoarece ele sunt surse inestimabile de inspirație și pot oferi modele de urmat. Cărțile devin cei mai loiali prieteni, ce nu ne dezamăgesc niciodată, indiferent de circumstanțe, a încheiat sursa citată.


Citește și:
Inspectoratul Școlar Județean Constanța: 200 de elevi constănțeni participanți la Concursul Județean de Geografie „Geo+”

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii