Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Anul electoral 2014 poate fi mai tensionat” Ce aşteptări are George Maior, directorul SRI, de la viitorul preşedinte al României

ro

05 Dec, 2013 13:08 2343 Marime text
Directorul Serviciului Român de Informaţii, George Maior, a declarat, astăzi, că anul electoral 2014 „poate fi mai tensionat” decât anul electoral 2009.

„Sper că pe fondul destul de tensionat electoral, instituţiile îşi vor menţine autonomia şi nu vor fi atrase în jocul politic. Sper că îşi vor face treaba într-un ritm normal. În mod cert 2014 va fi un an electoral. Eu cred că poate fi mai tensionat decât 2009. Va fi o dezbatere extrem de dură", a declarat directorul SRI.

George Maior a adaugat ca SRI aşteaptă de la viitorul preşedinte „aceeaşi libertate care i-a fost asigurată de Traian Basescu".

„Nu e cazul să ne jucăm cu vorbe goale. Statul român trebuie să fie puternic în interior. Capabil să guverneze. Să atragă fonduri europene. Cu oameni de stat şi cu viziune puternice, cred că este posibil. Vedem prea puţin progresul României din ultimii ani, dar s-au făcut foarte multe lucruri. SRI aşteaptă de la noul preşedinte aceeaşi libertate care i-a fost asigurată de Traian Băsescu. Este foarte important acest lucru”, a declarat directorul SRI.

Sursa: pesurse.ro
Sursa foto: realitatea.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii